2777
2789

شوهرم خیانت چتی داشت ، خانوادش ناخواسته در جریان قرار گرفتن ، میدونید چی شد ؟ من مقصر شدم 

مادرشوهرم میگفت باید بری مشاور ببینی دردش چیه شاید بهش اقتدار نمیدی ، مثلا یه زنی بوده بهش خیانت شده چون از خریدای شوهرش تعریف نمیداده  ,خلاصه گفت اگر زنی کامل باشه چرا شوهرش خیانت کنه 

پدرشوهرم گفت شکم و زیرشکم 

من اونموقع خر بودم جوابشون رو کاش داده بودم ، از موقع هیچ وقت باهاشون صمیمی نشدم ، دیگه بیشتر از ضرورت باهاشون حرف نزدم ، اخیرا دیگه خونشون هم نمیرم ، نهایت ماهی یبار با شوهرم برم که بازم حرف اضافه ای نمیزنم ، سکوت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای شما بودم همون ی بار هم نمی‌رفتم

چکار کنم اونموقع در مقابل حرفشون سکوت کردم چون بظاهر پشت من دراومدن جلوی شوهرم من فکر کردم خیرخواهن ،الان بعد یکسال فهمیدم چی شنیدم 

خوب نمیدونم چیشد در جریان قرار گرفتن ولی‌ منم همین بلا سرم اومد هر چی خواستن بفهمن درد چیه تو اون دو ...

من شوهرم خودش اینقدر جنجال کرد در مقابل قهر خانگی من خودش باعث شد بفهمن

من شوهرم خودش اینقدر جنجال کرد در مقابل قهر خانگی من خودش باعث شد بفهمن

تازه طلبکارم بوده؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

دیگه زدن اون حرفارو، چون خصلت هر پدرشوهر مادرشوهری همینه.

ولی اگه بتونی فراموش کنی حرفهای اونارو برات خوب میشه، مشکل شما در اصل خود همسرته ولی ناخوداگاهت دنباله بهانه ی دیگه از سمت پدر مادرشه.

همسرتون باید خیلی خیلی جلوی خونوادش بهتون احترام بزاره و اینو بدون که اگه از شوهرت راضی باشی اصلا حرفها و کارای خانوادش به چشت نمیاد

تازه طلبکارم بوده؟

اره ، تازه من میگفتم طلاق ، به زنای مطلقه حرف بد میزد و نیشخند میزد که میخوای مطلقه بشی ، خواهر (مجرد)من عارش میاد با تو یه روز همسایه باشه اکر مطلقه باشی 

خلاصه منتظرم ببینی روزگار چه بر سر دختر و خواهرشون میاره،  چون هم من هم جاریمو خیلی اذیت کردن

دیگه زدن اون حرفارو، چون خصلت هر پدرشوهر مادرشوهری همینه.ولی اگه بتونی فراموش کنی حرفهای اونارو برات ...

من الان با شوهرم مشکلی ندارم ، بهم احترام میزاره ، متوجه شدم خانوادش شاکی هستن میگن چرا زن ذلیلی 

ولی از دیدن خانوادش حالم به هم میخوره تا مجبور نشم سعی میکنم نبینمشون

من الان با شوهرم مشکلی ندارم ، بهم احترام میزاره ، متوجه شدم خانوادش شاکی هستن میگن چرا زن ذلیلی ولی ...

منم از خونواده همسرم اصلا خوشم نمیاد، دیگگه نمیرم و نمیبینمشون یک ساله خیلی راحتم شکر خدا

ایشالله ندیدن و نبودنشون تو زندگیت قسمتت بشه