2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز پیش ی کلیپ تو گیزمیز گزاشت

اصفهان شهربزرگیه حتما متخصص طب سنتی داره

تو گو گل سرچ کن

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

من شنيدم زالو درمانی جواب میده زالو قند رو میخوره و بهبودی حاصل میشه. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

بدترین زخم رو پای فامیلمون که تو کما هست بوجود اومد و رسیده بود به استخون و با هیچ نوع دارو و پانسمانی خوب نمیشد ولی با گیاهی به نام نَوَند مریم(نمیدونم عطاریا چی میگن بهش.شاید همون مریم گلی باشه)در عرض یک هفته خوب شد

دختر قشنگم ۹۷/۸/۶ قدم رو چشمم گذاشت.خوش اومدی به زندگیم پرنسس من
بدترین زخم رو پای فامیلمون که تو کما هست بوجود اومد و رسیده بود به استخون و با هیچ نوع دارو و پانسما ...

عزیزم زخم دیابت بود دارو را مصرف میکرد میخورد چه طوری

عزیزم زخم دیابت بود دارو را مصرف میکرد میخورد چه طوری

نه زخم دیابت نبود ولی چون بنده خدا تو کما هست بدنش قدرت ترمیم نداشت و زخمه خوب نمیشد.خیلی خرج پانسمان و اینا کردن ولی فایده نداشت.این گیاه یه گل زرد رنگ داره که گل خشک شدشو نرم میکردن و میپاشیدن رو زخم.واقعا معجزه میکنه.اتفاقا فصل گلش بهاره و الان تو بازار گیر میاد

دختر قشنگم ۹۷/۸/۶ قدم رو چشمم گذاشت.خوش اومدی به زندگیم پرنسس من
روغن خر چیه

شمابه عطاری بگو بهت میگه من ازساوه میگیرم کیلوصدتومن

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

سلام دوست عزیزم . مادر بزگ من زخم پای دیابتی داره.  چند بار از دارو های گیاهی و طب سنتی استفاده کرد ،ولی اصلا فایده نداشت تا تو ایننترنت با یه فروشگاه اشنا شدم به اسم بازار طب اول مشاوره رایگان کرد بعد محصولی که مناسب باشه رو معرفی باورت نمیشه خیلی بهتر شده