2777
2789

یکی از نزدیکانم دچار زخم دیابتی پا شدن که عفونت کرد 

حتما باید به متخصص مراجعه کنن وکرم و...بدون تجویزمتخصص عفونی بهش نزنن چون بدتر میشه

با توکل ولطف خدا بردیم شون کلینیک زخم که مشهد هست درمان شدن

ادرس وشماره اش در اینترنت هست

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. از طریق طب سنتی که نشنیدم. شاید با عسل درمان کنن

اما خب درمان های ساده و مشخص هم داره که فکر میکنم زمان کمتری ببره.چون پدربزرگ خودم زخم پای دیابتی داشت و واقعا داشت منجر به قطع عضوش میشد. اما یه کلینیک به نام تلما تو تهران هست که تو چند جلسه درمان رو انجام دادن. کارشون خیلی خوب بود

تو سایت زده مشاوره رایگان. میتونین تماس بگیرین و سوالاتون رو بپرسین 02166578715

کلینیک تلما هم تو گوگل سرچ کنید آدرس سایتش میاد

وااای نه عزیزم لطفا این کارو نکنید هیچ وقت. واقعا عوارض داره. خدایی نکرده کارتون به قطع عضو میرسه.
وقتی علم انقدر پیشرفت کرده و انقدر مراکز درمان زخم خوب داریم چرا باید چیز به این مهمی رو با طب سنتی که هم نتیجش زمان بره و هم ممگنه عوارض بدی داشته باشه درمان کنید. 

با یه سرچ ساده میتونین کلی مراکز خوب پیدا کنین. مثل دکتر مشتاق و زخم پلاس و تلما و ....

عزیزم زخم دیابت بود دارو را مصرف میکرد میخورد چه طوری

الهام جون  طب سنتی خیلی خوبه داروهای مفیدی هم داره ولی واسه پیشگیری مناسبه نه واسه درمان افراد دیابتی خیلی حساسن اگه دوره درمانشون طول بکشه صدمات جبران ناپذیری بوجود میارن . اگه واسه درمان زخم دیابتی میخوای حتما برو پیش ی متخصص تا ب روش خودشون درمان کنن نه پیش طب سنتی .

الهام جون  طب سنتی خیلی خوبه داروهای مفیدی هم داره ولی واسه پیشگیری مناسبه نه واسه درمان افراد ...

اینو ک بهت میگم از روی تجربه هس یکی از فامیل های ما دیابت داشت پاش زخم شده بود هرچی میگفتن برو دکتر بمیگفت نه فلانی بهم گفته این عرق بخور فلانی گفته برو پیش فلان دکتر طب سنتی  انقد دست دست کرد ک اخر سرمجبور ب قطع عضوش شد.یکی نبود بهش بگه

اخه این چ کاریه چرا همون اول نمیری پیش ی متخصص یعنی تجربه بقیه بیشتر از متخصصی هست ک کارش اینه در روز 10تا این مدلی رو دیده درمان کرده

ی کلینیک تهران هس ک طب سنتی هم انجام میدنم و توی این زمینه خیلی با تخصص هستن اسمش هم کلینیک تلما هس این سایتشونه

https://telmaclinic.com 

مشاوره رایگان هم دارن ک وقتی تماس بگیرین مستقیم میتونید با دکتر اونجا صحبت کنید 

خانومی، ی چیزی توی عطاری هست به اسم جک کوهی یعنی حرف نداره واسه زخم پای دیابتی ها ما ک استفاده کردیم اصلا دکتر تعجب کرده بود 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 

چون روی حرارت زود آب میشه باید بزاری توی قاشق ک خدایی نکرده روی بدن یا فرش و اینا نریزه اینطوری ک چندتا تیکه توی قاشق بزاری (یه قاشق بدرد نخور ک دیگه مخصوص همین کار بشه چون دیگه تمیز نمیشه) بعد وقتی شروع کرد به دود کردن بگیری زیر اون قسمت ک زخم شده تا قشنگ دودش بخوره به زخم 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ...