من 7 ساله درست حسابی درس نخوندم اول کرونا بعدم درگیر خیال پردازی شدم هیچی نخوندم نگرانم بچه ها امروز رفتم فیزیک کلاس میفهمیدم ها ولی ضرب هارو اشتباه مینوشتم محاسبه رو اشتباه میکرد م یا روش حل تو ذهنم نمیموند سوشال مدیا و اینستاگرام خیلی گند زده به مغزم یاد حرف تسلا افتادم که میگفت رویا انرژی مغز رو میگیره واقعا حس میکنم انرژی مغزم گرفته شده ولی داداشم که مدرسه میره خیلی بهتر از منه حس میکنم مغزم از بس ازش کار نکشیدم فقط به رویا پردازی و تنبلی عادت کرده مدام حواسم پرت میشه مدام انگار تو رویا غرق میشدم حتی سر اون کلاس فک کنم البته من کلا کند بودم تو ریاضی واقعا مثلا یه مسعله میدا د معلم من نفر سوم از 25 30 نفر بودم که حل میکرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از درس عقب افتادمپحالا ترس شروع کردن دارم بخاطر اینکه ذهنم ضعیف شده از کتاب خوندن شروع کناینستا بخاطر ریلز های کوتاه ذهن خارو عادت داده مطالب طولانی مخت گنجایش نداره انگار کلا دیجیتال تلفن همراه ذهن و کند کرده بنظرم من ضرب و تقسیم هم فراموش کردم
میترسم من واقعا خنگ باشم به نظرت از اونه یا کلا اسکولم ؟ از اولم برام ریاضی سخت بود ولی علوم و مطالعات عالی بودم البته زیادم تست کار نمیکردم در حد امتحان کلاسی از رو کتاب تمرین میکردم
دقیقا به خاطر اینستاگرامه .چون کلیپ ها معمولا کوتاه هستن مغزمون داره یاد میگیره بیشتر از یکی،دو دقیقه رو چیزی تمرکز نکنه .مثلا اگر یه کلیپ ده دقیقه باشه خیلی کم پیش میاد که تا آخرش رو نگاه کنیم
اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
من ۲۶سالمه دقیقا مثل توام از درس عقب افتادمپحالا ترس شروع کردن دارم بخاطر اینکه ذهنم ضعیف شده از کتا ...
من گوشیم خاموش کردم فقط نی نی سایت میام ولی میدونی چیه من خیال پردازی هم با موزیک انجام میدادم انگار دلم نمیخواد کار دیگه ای کنم چون این کار لذت بخشه مغزم فقط به همین عادت کرده انگار خیلی سخته برام تمرکز خیلی سخته رو مساعل سخت ریاضی فکر کردن و سعی کردن برای حلشون باز زیست و شیمی خیلی بهترم
یاد کلیپ دکتر متخصص مغز و اعصاب افتادم خلاصه ی صحبتش در مورد کاهش سرعت عملکرد مغز چون کلیپ ها رو رد می کنیم مغز نمی تونه پردازش کنه و عادت می کنه زود می گذره کلا اتصال پیام نورون کوتاه یک چیزی تو همچین حرفی گفت
دیگه حذفش کن آهنگ هم گوش نده تمرکز رو میگیرهمدیتیشن کن استخر برو روی آب رها کن خودت رو بی حرکت و به ...
حذف کردم میدونی چیه من خیال پردازی هم با موزیک انجام میدادم انگار دلم نمیخواد کار دیگه ای کنم چون این کار لذت بخشه مغزم فقط به همین عادت کرده انگار خیلی سخته برام تمرکز خیلی سخته رو مساعل سخت ریاضی فکر کردن و سعی کردن برای حلشون باز زیست و شیمی خیلی بهترم انگار خیال پردازی کل انرژِ ی مغزم رو گرفته