2777
2789

سلام

دختر گلی من الان ۲۶ روزشه و شبها با اینکه خیلی خسته است ولی خیلی سخت خوابش میبره، بیشتر از ۴ ساعت باید تلاش کنیم تا خوابش ببره. شما نوزاد ۱ ماهه رو چطوری میخوابونیدش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راه بردن

گهواره 

کریر

تاب

شیر

لالایی

صدای سفید

روی پا

قنداق دست

ماساژ

و

و

و

و

و

غیره!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

خانم گلی منم تقریبا همسن های شما هستم نی نی ام هفته دیگه به دنیا می یاد همش فکر می کنم خیلی دیر بود افسردگی گرفتم می گم اگه ۸۰ عمر کنم اون ۴۳ ساله می شه فکر و خیال ولم نمی کنه .چی کار کنم 

راه بردنگهواره کریرتابشیرلالاییصدای سفیدروی پاقنداق دستماساژوووووغیره!

فقط راه بردن و شیر روی دختر من جواب میده اونم تا وقتی دارم راه میبرمش یا داره شیر میخوره میخوابه، همین که بشینم یا شیر رو ازش بگیرم چشماش کامل باز میشه

به نام خدا هیچ جور اصلا مگه نوزاد شبا میخوابه

من یک تجربه کردم اره

اونم اینه کسی که در دوران بارداری ختم قرآن کرده باشه، بچه ی ارومی داره

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
فکر کنم کامل میخوره، چون وقتی بیداره شیر نمیخواد فقط بهونه گیری میکنه.

جایی خوندم بدن بچه هارو با روغن زیتون یا بادوم شیرین چرب کنید، بعدش راحت میخوابن

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
خانم گلی منم تقریبا همسن های شما هستم نی نی ام هفته دیگه به دنیا می یاد همش فکر می کنم خیلی دیر بود ...

راستش واسه من اصلا مهم نیست، قبل از بارداری درباره این مسئله یکم تحقیق کردم، هم مزایا داره و هم معایب، مثلا من الان با تجربه تر، عاقلتر و صبورتر از ۲۰ سالگیم هستم و از طرف دیگه انرژی کمتری دارم. در کل، بنظر من نمیشه گفت اینکه بعد از ۳۵ سالگی بچه دار بشیم خوبه یا بده.

من هم با مادرم همینقدر اختلاف سن دارم و ارتباط خیلی خوبی بین ما هستش، همه دوستام ارتباط من و مادرم و همینطور رفتار و تربیت مادرم رو تحسین میکنن. بنظرم از نظر تعلیم و تربیت واقعا مادر ۳۵ ساله خیلی عاقلانه رفتار میکنه. مثلا یادمه اون موقعی که دخترها با مادراشون واسه برداشتن ابرو جنگ و دعوا داشتن، منو مادرم خیلی عادی و آزادانه با هم صحبت کردیم و درباره اش با هم تصمیم گرفتیم. 🥰 این فقط یک مورد کوچیک بود، همیشه برخورد مادر من با مادر دوستام واقعا خیلی متفاوت و البته سنجیده تر بود.

الان نوزادمن ۱۱ ماهشه این دفعه سومشه دارم می خوابونمش از ساعت ۱۱ شب خودم رو زدم ما تا سه ماه اول ...

دختر من هم رفلاکس داره، شب تا صبح واقعا اذیت میکنه، دستام دیگه توان نداره. انشالله خدا به هممون قدرت و صبر بده.