2777
2789

تو اکثر تاپیکام گفتم

خواهرای شوهرم عادتشون بدون بدون زنگ زدن بدوندخبر میومدن خونه ما هر زمان که عشقشون میکشید من حریم خصوصی تو خونم نداشتم ۲/۳

سال این روند ادامه داشت این اخریا دیگه صدام در اومد خسته شده بودم 

چقد با احترام میگفتم همسرم دعوام میکردیم استوری پیام دادم حتی بهشون فایده نداشت حتی مهم نبود من بچه نوزاد داشتم میگرن و بیخوابی داشتم باز جمعیتی میومدن. 

دیگه قید قهر کردنشونم زدم به گوششون رسوندم کهاز این به هرکسس بدون خبر بیاد درو براش باز نمیکنم 

چون تو این دو سه سال یبار نگفتن بیا خونمون یبار به روشون ندیدم اما خونه من شده بود باتوق خونه اونا. 

امروز خواهر شوهرم دو بار زنگ زد دل دل میکرد بیاد منم محل ندادم چون اصلا دعوتم نکرد خونش پا گشامم نکرد حتی. 

میکفت خواهر بزرگم میخواد بیاد فلان وسیله رو بده بهتون گفتم چرا خودش زنگ نزد. 

امروز دوتایی اومدن تا سر کوچه ما دخترشو فرستاد دم درمون وسیله بده حتی به دخترش گفته بود نیاد داخل خونمون. 

چون پیاده اومدن بودن راهشون دور بود گفتم زشته به شوهرم گفتم زنگ بزن بیان بالا نیومدن قهر کردن. 

منم دیگه ب رو نیوردم خیلی ناراحتم از رفتارای زشتشون قبلا از بس اومدن خونم گندشو در اوردن هرچی گفتم زنگ بزنید رفت و امد دونفر باشه منو ادم حساب نکردن حالا بهشون بر خورده از عمد اومدن نزدیک خونمون ک مثلا بگن تو ادم نیستی بیاییم خونت ما قهریم 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه دیگع الان ناراحتیت برای چیه شوهرت چیزی گفته؟

ناراحت و عصبی شد ولی سکوت کردن انگار قصدشون این بود منو پیش شوهرم بد کنن بگن تو مقصری ما خونه داداشمون نمیاییم

ناراحت و عصبی شد ولی سکوت کردن انگار قصدشون این بود منو پیش شوهرم بد کنن بگن تو مقصری ما خونه داداشم ...

به درک 

ادم بی فرهنگ رو‌هرچقدرم بهش سرویس بدی 

باز یه حرفی درمیاره

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

احساساتی نشو‌ 

منم مثل تو بودم 

تا حال کسی رو‌میگرفتم‌عذاب وجدان میگرفتم و‌جبران میکردم خیلی میکردم ولی دیدم اشتباهه

چون پیش خپدشون میگن دیدی به غلط کردن افتاد

ول کن 

رسمی باش و‌قهر نباش 

سلام‌و علیک‌و دیدار تو‌ خونه بزرگترها و‌عیددیدنی کافیه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

احساساتی نشو‌ منم مثل تو بودم تا حال کسی رو‌میگرفتم‌عذاب وجدان میگرفتم و‌جبران میکردم خیلی میکردم ول ...

همینکارومیکنم