بچه ها یکی از بهترین متخصص های کشور و رعیس یک بیمارستان مهم فامیلمونه خیلی سنشه بچه هاش باای 30 ن الان تعریف میکنن میگن دو ساعت شاید به زور میخوابیده به صورتش اب سرد میزده نخوابه بعد اون زمان چندین دهه پیش با ظرفیت خلی کم پزشکی قبول شده خیلی اراده میخواد بعد چطور میگن مغز نیاز داره استراحت کنه تا مطالب رو دسته بندی کنه پس اون چطور با دو ساعت خواب اینطوری نتیجه گرفته ؟ اونم خونه شلوغغغغغغغ رفت و امد زیاد واقعا ابر انسانه زندگی بچه هاش عوض کرد دمش گرم اوناییی که تو اون خونه بودن اون زمان تعریف کردن
اگر تایم روزانت رو مدیریت کنی نیازی به بیخوابی نیست
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا باور کردی؟ انسان حداقل باید روزی 6 ساعت بخوابه وگرنه پرخاشگر میشه و ذهنش از کنترل خارج میشه
ولی من یه دوره ای بین ۳ تا ۴ ساعت میخوابیدم. مغز اجبار رو درک میکنه و خودشو با شرایط وفق میده. کم کردن خواب هم یه شبه اتفاق نمیفته و کم کم روند کاهش داره
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
ولی من یه دوره ای بین ۳ تا ۴ ساعت میخوابیدم. مغز اجبار رو درک میکنه و خودشو با شرایط وفق میده. کم کر ...
خوب شما با سع ساعت خواب چه تغیراتی کردین ؟ مثلا وزن از دست دادین ؟ موهاتون ریخت ؟ کلا اسیب جدی ای دیدین ؟ و تو تایم بیداری چی کار میکردین ؟ به نظر منم مغز ما برا بقا ساخته شده اینا یه طوری رفتار کردن و مغزشون رو عادت دادن انگار بدون این رشته مثلا زنده نمیمونن
خوب شما با سع ساعت خواب چه تغیراتی کردین ؟ مثلا وزن از دست دادین ؟ موهاتون ریخت ؟ کلا اسیب جدی ای دی ...
نه هیچی، فقط اون دوره که تموم شد حس کردم بهیه خواب عمیق نیاز دارم. من شاغل بودم با کار سنگین یعنی شنبه تا چهارشنبه سرکار، همزمان برای کنکور ارشد درس میخوندم و بعدشم دانشجوی ارشد شدم و پنجشنبه و جمعه هم دانشگاه. فقط تعطیلات رسمی میتونستم خونه باشم. کلاس زبان میرفتم. تایمی که پایان نامه داشتم همزمان با ازدواجم شد. فشاری که اون دو سال بهم اومد تو هیچ دوره ای متحمل نبودم. ولی زنده موندم😄
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
خوب شما با سع ساعت خواب چه تغیراتی کردین ؟ مثلا وزن از دست دادین ؟ موهاتون ریخت ؟ کلا اسیب جدی ای دی ...
از طرفی دیدین گاهی اوقات میخوایم زود بیدار شیم الارم گوشی رو ۵ دیقه ۵ دیقه تمدید میکنیم؟ ۵ دیقه بیشتر فقط ۵ دیقه بیشتر
روند کاهش خوابم همینطوره فقط ۵ دیقه کمتر، فردا دوباره ۵ دیقه کمتر.
خوب یعنی تمرکز داشتی کارت رو انجام بدی ؟ دمت گرم واقعا افرین تو یه شیر زنی
اره به دو دلیل. اول اینکه مسئولیت داشتم و من یا مسئولیت کاری رو قبول نمیکنم یا به نحو احسن انجامش میدم. دوم اینکه خانواده چندان موافق همزمانی اینا نبودن و میدونستم اگر جا بزنم اگر کم بیارم کسی حمایت نمیکنه باید خودمو نگه میداشتم. همون شرط بقایی که شما هم اشاره کردی.