ببخشید حرفام طولانیه دلم گرفته باید یه جا حرفامو بگم وگرنه میترکم 😔ما زمان دانشگاه یه اکیپ سه نفره بودیم و من با دوتاشون از زمان مدرسه دوست بودم..بعدش یه نفر دیگه اومد به جمعمون و بعد یه مدت بین من و بقیه دعوا راه انداخت سر یه ارائه درس الکی ،که حتی استادمون تعجب کرده بود ما که همه صمیمی بودیم چرا بینمون اینجوری دعوا شده.حتی حرفایی بهم زدن که من باور نمیکردم دوستام همچین چیزایی بهم بگن.از اون موقع رابطه ما دیگه مثل قبل نشد با اینکه یکی از دوستای قدیمی ترم ازم معذرت خواهی کرد و من ساده باور کردم ولی دیگه مثل قبل نشدیم.الان بعد گذشت چند سال که همه سرشون تو زندگی خودشون هست اونا به اضافه چند نفر تازه وارد دیگه اکیپ تشکیل دادن هی از بیرون رفتن هاشون استوری و عکس میذارن.من با اون دوست قدیمیم هراز گاهی حرف میزنیم و الکی ادعای دلتنگی برام رو میکنه ولی وقتی حرف از بیرون رفتن میشه میگه وقت ندارم ولی با اون یکی ها همش بیرون و اینور اونور میرن.درسته عادت کرده بودم ولی امشب باز استوریشونو دیدم با این حال باردارم حالم به حال خودم سوخت که من فک میکردم اونا دوستام هستن ،منی که راضی نبودم ناراحتیشونو ببینم الان باهام اینجوری شدن 🥲
یکی دوبار با من بیرون اومد ولی مثلا برای یه قهوه و کیک خوردن هی میگفت شوهرم فقط فلان قدر پول داده خرج کنم ،ولی الان میرن رستوران و کلی خرج میکنن..نمیدونم چرا من تو زندگیم هیچ شانسی از دوست نیاوردم 😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!