2777
2789
عنوان

باشگاه بودم مربیم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 31 پست
نمیدونم واقعا مربیم خیلی بهم اعتماد بنفس میده میگه تو جلو باشی میخام بچه ها حین تمرین ببیننت ولی نمی ...

میدونم‌درکت میکنم خیلی سخته حتی دلمون نمیخواد خوش باشیم انگار واس ما حرامه و باید به دردامون فکر کنیم

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونم‌درکت میکنم خیلی سخته حتی دلمون نمیخواد خوش باشیم انگار واس ما حرامه و باید به دردامون فکر کنی ...

اما من شدید دارم رو خودم کار میکنم 

صبح زود بیدار شدن 

کتاب خوندن 

پادکست گوش دادن 

حرف زدن با خدا خیلییییییییی کمکم میکنه

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن من دردم پول نبود درد من زنی بود ک بزرگم کرد و هنوزم بهش میگم مامان در صورتی ک مادرم نبود و همیشع ع ...

ای وای خدای من چقدر سخت گذشتمون هر چی باشه ولی یه تاثیر رو تو زندگی مون داشته، ازدواج کردی؟ برو از کسایی که مادرتو میشناسن بپرس ادرس بگیر پیداش کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اما من شدید دارم رو خودم کار میکنم صبح زود بیدار شدن کتاب خوندن پادکست گوش دادن حرف زدن با خدا خیلیی ...

خیلی کار خوبی میکنی آفرین بهت و پشت کارت واقعا افرین انینطور ادامه بده مطمئن باش موفق میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای وای خدای من چقدر سخت گذشتمون هر چی باشه ولی یه تاثیر رو تو زندگی مون داشته، ازدواج کردی؟ برو از ک ...

اره ازدواج کردم 

بابام هیچی نمیگه 

و قشنگ دارم تاوان پس دادن بابامو میبینم روزگارش سیاهه 

حتی جرات نکردم ب شوهرم بگم 

چی بگم اخه متاسفانه خونواده همسرم مذهبی ان همینجوریش هم پدرشوهرم اصلا از من خوشش نمیاد 

اگه اینا رو بدونه ک دیگه موندم چیکار میخاد بکنه

خیلی کار خوبی میکنی آفرین بهت و پشت کارت واقعا افرین انینطور ادامه بده مطمئن باش موفق میشی

تنها راهه واسه من 

یا دوباره باید قرصای اعصاب بخورم 

یاقوی شم 

اره ازدواج کردم بابام هیچی نمیگه و قشنگ دارم تاوان پس دادن بابامو میبینم روزگارش سیاهه حتی جرات نکرد ...

انشالله خوشبخت باشی عزیزم ، خدا هیچ کسو بدون پاداش کارش نمیذاره چه خوب چه بد ، به قولی شوهرت مهمه عزیزم وقتی رفتارت کارات بلند شدن و نشستنت خوب باشه هیشکی نمیتونه چیزی بگه ولشون کن احترام بذار ولی ادامه زندگیتو دست اونا نبین سعی کن اگه حالت خوب میشه پیداش کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه مشکلت پیدا کردن مادرته برو پیداش کن

مشکل من عذاب هایی ک کشیدم 

از تنهایی ها 

از اینکه بیمارستان زایمان کردم مادرم همینی ک بزرپم کرد نیومد پیشم و نصف روز تنها بودم 

از اینکه بهترین رشته ابهترین دانشگاه دولتی قبول شدم و این اشغال کاری کرد انصراف بدم 

اینکه باردار بودم انقد عذابم میداد فقط جیغ میزدم از دستش 

ب کی بگم بی کسی هامو 

فقط امیدوارم خدابابامو لعنت کنه همین

انشالله خوشبخت باشی عزیزم ، خدا هیچ کسو بدون پاداش کارش نمیذاره چه خوب چه بد ، به قولی شوهرت مهمه عز ...

ب احتمال زیاد فک کنم مرده 

انشالله خوشبخت باشی عزیزم ، خدا هیچ کسو بدون پاداش کارش نمیذاره چه خوب چه بد ، به قولی شوهرت مهمه عز ...

من کنار اومدم دیگه 

فقط خسته ام خیلی خیلی 

مشکل من عذاب هایی ک کشیدم از تنهایی ها از اینکه بیمارستان زایمان کردم مادرم همینی ک بزرپم کرد نیومد ...

عزیزم چقدر سخت😔😔 نمیدونم چی بگم دلت اروم بشه و میدونم هیچ جمله ای نمیتونه تسکین دهنده دردات باشه خیلی درکت میکنم ولی نمیدونم چی بگم ، همه اینا تو روحیت تاثیر گذاشته و الان به اینجا رسیدی ، هیچ مادرتم پیدا کنی بازم آسیب های قبلی جبران نمیشه ولی بازم از یک عالم سوال و تو گمراهی موندن ازاد میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من کنار اومدم دیگه فقط خسته ام خیلی خیلی

میدونی چیه به ظاهر و کلام داری میگی کنار اومدی بنظر من اینطور نیست اگر کنار اومده بودی انقدر فکر نمیکردی عذاب نمیکشیدی بنظر من چه در قید حیاط هستن یا زبونم لال نیستن متوجه بشو دنبالش بگرد تا با خودت کنار بیای

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه😔متاسفم عزیزم

ممنونم