2777
2789
عنوان

باشگاه بودم مربیم گفت

324 بازدید | 31 پست

بیا جلو تو خیلی عالی ورزش میکنی و اینا 

منم رفتم جلو وایسادم از شانسم کراپ پوشیده بودم همش زرت و زرت کراپم بالا زده میشد موقع تمرین

اینم بگم من خجالتی ام یکمی متاسفانه 

با اینکه استایلم واسه باشگاه عالیه ولی نمیدونم چرا مشکل دارم جلو باشم 

بنظرتون بازم عقب باشم یا نه برم جلو 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباست رو عوض کنی راحت تر نیس؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

لباست رو عوض کنی راحت تر نیس؟

اره ولی کلا افسردگی دارم و یکمی خجاللتی ام ولی خیلی قوی ورزش میکنم 

عالی ترینم تو باشگاه 

سوالت مسخره نیس این‌یه دغدغه هست تو ذهنمونه و خودم باعث محدودیت خودمون میشیم‌ منم همین مشکل رو دارم خیلی کم‌رو خجالتی هستم و کلا زندگی برام‌ سخت میگذره بنظرم‌چیزی که برامون‌ سخته اتفاقا باید باهاش مقابله کنیم

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن دیگه نمیپوشم

اعتماد به نفس داشته باش

همه مون ادمیم و جایزالخطا

به خودت سخت نگیر

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
سوالت مسخره نیس این‌یه دغدغه هست تو ذهنمونه و خودم باعث محدودیت خودمون میشیم‌ منم همین مشکل رو دارم ...

من زندگی خیلی سختی داشتم و دارم 

مشکل اینه همه اونایی ک باهاشون درارتباطم فک میکنن چون حالا خوب میپوشم و باشگاه میرم و گتاب میخونم خیلی حالم خوبه در صورتی ک اصلا اینجوری نیس 

من فقط حفظ ظاهر میکنم 

هیچ کس از دل لعنتیم خبر نداره 

اره ولی کلا افسردگی دارم و یکمی خجاللتی ام ولی خیلی قوی ورزش میکنم عالی ترینم تو باشگاه

چقدر شبیه همیم خیلی میفهممت بنظرم اصلا بحث کراپ نبود ما اگه بهترین چیزا تنمون باشه بازم خجالتی هستیم و بد یا خوببودن لباس رو فقط بهانه میکنیم بهت قول میدم لباست کلا اونجا از مال همه بهتر بوده همه چیو سخت میگیربم اما اصلا الان این موضوعی که برات مهمه مطمئنم اونایی که داشتن باهات تمرین میکردن اصلا براشون مهم نبود و جلب توجه نمیکرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سوالت مسخره نیس این‌یه دغدغه هست تو ذهنمونه و خودم باعث محدودیت خودمون میشیم‌ منم همین مشکل رو دارم ...

اره 

امشب تصمیم پرفتم از همین مورد کوچیک شروع کنم 

میرم جلو در راس باشگاه مثل همیشه عالی تمریناتو پیش میبرم 

من زندگی خیلی سختی داشتم و دارم مشکل اینه همه اونایی ک باهاشون درارتباطم فک میکنن چون حالا خوب میپوش ...

چقققدر شبیه همیم عزیزم😔 مال من مربوط به خونه پدری میشه چون متاسفانه خیلی دستمون خالی بود این تو روحیه همه خواهرام و حتی برادرم تاثیر گذاشته الان هر جقدر بپوشم طلا بندازم بازم احساس کمبود وحقارت دارم اصلا نمیدونم چطور بیان کنم فقط کسی که همدرده میفهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر شبیه همیم خیلی میفهممت بنظرم اصلا بحث کراپ نبود ما اگه بهترین چیزا تنمون باشه بازم خجالتی هستیم ...

نمیدونم واقعا 

مربیم خیلی بهم اعتماد بنفس میده میگه تو جلو باشی میخام بچه ها حین تمرین ببیننت 

ولی نمیدونه من وقتی حتی ی دمبل ساده میزنم زندگیم میاد جلو چشم سختی ها 

چقققدر شبیه همیم عزیزم😔 مال من مربوط به خونه پدری میشه چون متاسفانه خیلی دستمون خالی بود این تو روح ...

ن من دردم پول نبود 

درد من زنی بود ک بزرگم کرد و هنوزم بهش میگم مامان در صورتی ک مادرم نبود و همیشع عذابم میداد

مادرم ی زن دیگه بود 

خدا از بابام نگذره هیچ وقت نمیبخشمش هیچی از خونواده مادریم نمیگه فقط میدونم مادرم یهو دی بوده 

اره امشب تصمیم پرفتم از همین مورد کوچیک شروع کنم میرم جلو در راس باشگاه مثل همیشه عالی تمریناتو پیش ...

دقیقا همینه اصلا این جیزایی که ما فکر میکنیم واس مردم مهم نیست اصلا در بیاد که چی ؟ همش فکر میکنیم باید عالی و به نحو احسن باشیم و بدون ایراد که بقیه مارو بپسندن ؟ چرا؟ اصلا فکر کن اشتباه نظر بدیم یا استباه حرف بزنیم خب ابنم نظر ما هستدرسته سخته منم دارم رو خودم تمرین میکنم ، میدونی چرا چون باردارم و خیلی واس بچم دلم میسوزه که قراره یه همچین مادر ضعیف و بی اعتماد به نفسی داشته باشه😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40