2777
2789

بخدا اصلا موندم چی بگم خیلی عصبیم

امشب باشوهرم بیرون بودیم من نشسته بودم شوهرم رفت غذا سفارش داد منتظر بود اماده بشه خانم بود صندوقدار اونجا

شروع کرد صحبت کردن با شوهرم من فکر کردی همینجوری صحبت میکنن درمورد سفارش

تا طولانی شد صحبتشون شوهرم برگشت به من اشاره کرد

بعد که اومد بهش میگم چی میگفتین گفت خانم پرسیده برنامه ورزشی هم میدم یانه و‌چندساله کار میکنم اینا که شوهرم گفته بعد از ازدواج شغل اصلیم چیز دیگست پاره وقت مربی هم هستم خانمه گفته وااااای چرا انقدر زود زن گرفتی مگه دیگه کسی ازدواجم میکنه تو این گرونی

الان میگم کاش میرفتم میزدم دهن زنه بیشعورررر چرا هیچی نگفتم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حساس و بی اعتماد به نفس 

چرا بزنی تو دهنش 

تو الان باید پیش خودت بگی من اینقدر خوب و زیبا و والا هستم که همسرم برای به دست آوردنم سریع اقدام کرد

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بنظرم چیز بدی نگفته من خیلی ها بهم میگن چرا زود ازدواج کردی

شماخانمی فرق داره

وقتی یه دختر جلو‌خودت به شوهرت بگه چرا تو‌این گرونی زود ازدواج کردی میموندی حالا سنت بره بالاتر میفهمی من چی میگم🥲

تازه شوهر من سنش هم کم نیس۲۷سالشه

بعضی ها خیلی وقیح و پررو هستن 

طرف جلو خانم به آقا گفت حیف از شما با این همه جذابیت 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بعدش یه قیامتی شد🤣

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)