2777
2789
عنوان

بیرون بودیم خانمه به شوهرم گفت چه زود ازدواج کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حساس و بی اعتماد به نفس چرا بزنی تو دهنش تو الان باید پیش خودت بگی من اینقدر خوب و زیبا و والا هس ...

من بی اعتمادبنفس نیستم فقط چون زنم چنس اینجور حرفها رو میفهمم کاملا و از این عصبیم چرا یه خانم باید به یه مرد متاهل همچین حرفی رو بزنه

دخترای الان واقعا چشونه بلا نسبت بعضیا .چقد بیشعور بوده ..امثال اینا به مرد متاهلم نظر دارن ..سرت و بنداز پایین کارت و انجام بده 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

اول باید بفهمی زن فروشنده واقعا همچین حرفی زده یا نهبعضی آقایون ک کمبود توجه دارن ازین حرفا ب زنشون ...

شوهر من دروغ نمیگه

خیلی هم سادست کلا هرکی هرچی بگه میاد میگه سریع

الانم که من عصبیم شوهرم خیلی اصرار داره خانمه بی منظور حرف زده😕

دخترای الان واقعا چشونه بلا نسبت بعضیا .چقد بیشعور بوده ..امثال اینا به مرد متاهلم نظر دارن ..سرت و ...

منم از همین موضوع عصبیم😕

خب اصلا اینهمه پسر مجرد بابا چیکار به متاهلا داری بذار طرف زندگیشو‌کنه

من بی اعتمادبنفس نیستم فقط چون زنم چنس اینجور حرفها رو میفهمم کاملا و از این عصبیم چرا یه خانم باید ...

وا حرف خاصی نزده 😐 همسرم 22 سالگی با من ازدواج کرد و خیلیا میگن چه زود ازدواج کردید و اینا 

مگه مهمه بقیه چی میگن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

مردشوراینجورزنای خاله زنک روببرن...خب یکی بهش بگه زنک توفوضولی نشستی کارتوبکن چ کارب کارمردم داری....اومدی مستقل باشی کارکنی یادرموردشوهرمردم نظربدی

🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜

شوهر من دروغ نمیگهخیلی هم سادست کلا هرکی هرچی بگه میاد میگه سریعالانم که من عصبیم شوهرم خیلی اصرار د ...

دیگه چیزیه که شده لازم نیس خیلیم جلو همسرت حساسیتت رو نشون بدی به زنه ک نمیتونی چیزی بگی گذشت رفت ولی ب همسرت بگو لازم نبود انقدر روی خوش نشون بدی که زنه جرات کنه ازت سوال بپرسه

من بی اعتمادبنفس نیستم فقط چون زنم چنس اینجور حرفها رو میفهمم کاملا و از این عصبیم چرا یه خانم باید ...

من با همسرم تو مترو بودم قسمت خانوادگی

دوتا زن اومدن با وجود کلی جا اومدن تو بغل شوهرم چند بار جابجا شدیم هی باز به بهونه نبود جا تکرار کردن 

گفتم خانم دیر اومدی با من ازدواج کرد غش نکن تو بغلش خندیدم زن ضایع شد رفت