2777
2789

شوهر من وقتی اومد خاستگاریم با وجود اینکه جز ی ماشین ۲۰۶ هیچی نداشت قبولش کردم پدرشم خونه اضافه ای نداشت بخاد ب ما بده اما من وقتی گفت دوسم داره و از من خوشش اومده قبولش کردم چون همین برام کافی بود چون اوضاع خانوادم ازشون خیلی بالاتر بود نیازی واقعا ب خونه و اینا نداشتم 

ازدواج سنتی بود اما خودش جایی منو دیده بود و از قبل هم ی آشنایی خانواده ها داشتن 

خلاصه بعد عقد ما نمیدونم چیشد یهو کارش گرفت و همش خارج از شهر زندگیمون بود هربار یجایی کار می‌کرد ک میرفت ماه ها میموند و دیر دیر میومد انگار حریص شده بود البته کلا شخصیت حسود خودشیفته منفعت طلب داشت 

خلاصه میدیدم رفته برای خودش یهو گوشی خوب خریده برای من هیچی بابام میخرید همه چی 

یهو ماشین رفته بود گرفته بود مادرش و برده بود انتخاب کنه ب من حتی نگفته بود اصلا 

الانم درخواست طلاق داده فک میکنم بخاطر اینکه بره راحت‌تر کار کنه اینکارو کرده چون از وقتی درخواست داده ۶ ماهه بیرون شهره نمیدونم کدوم شهره 

من بازیچه شدم دخترونگیمو ازم گرفت از بعد اون همش بیرون شهر بود 

نمیذاشت خودمم طلاق بگیرم همش نگهم می‌داشت 

فقط میخاد همش کار کنه برای خانوادش هزینه کنه مادرش خاهراش از ایناست ک مادرش یجوری بزرگش کرده ک پسرش براش برع وسایل خونه بزرگ بگیره همش بهش خرجی بده با اینکه شوهرش زندست 

همش میخاد برای مادرش و خاهراش همه کار کنه ک جلوی بقیه پز بدن

ب منم میگ میرم بهتر از تو پیدا میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بچه ای ک بدون پسر بزرگ میشه حس دین نسبت ب مادرش داره

پس گارد نگیر ک ب خانوادش بده

حالا بحث اینه ک دوستش داری یانه؟

چون راحت گرفتین داره راحت هم تموم میکنه

اگه دوسش داری یکم منتظر بمون ببین اتیشش سرد نمیشه یا بگو منم با خودت ببر خارج شهر محل کارش خکنه بگیره

اگه دوسش نداری ک تا ته مهریه و نفقه و اجرت مثل و....از حلقومش بکش بیرون

داستان همش به نفع خودت تعریف کردی ولی خب مرد بدجنس هم کم نیست ولی بنظرم اینقدر از خواسته هات تو این زندگی زدی اینقدر اهمیت به فاصله ندادی که عادی و عادت شده و بود و نبودت دیگه مهم نیست 

در کل خاک تو سرش مرتیکه تازه به دوران رسیده

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

۳۰ تا سکه

واقعا متاسفم بابت اتفاقی که برات افتاده

گفتم حتما مهریه ات خیلی کمه که به راحتی میگه میرم بهتر تو پیدا میکنم 

در هر صورت این آدم اگرم بمونه ازش شوهر در نمیاد بهتره که هر چه زودتر خودتو از شرش خلاص کنی

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
داستان همش به نفع خودت تعریف کردی ولی خب مرد بدجنس هم کم نیست ولی بنظرم اینقدر از خواسته هات تو این ...

من چیکار میکردم عزیزم؟ ب زور میگفتم باید بیای همینجا کار کنی

قبول نمیکرد یکی دو باری گفتم گفت تو تو کارم دخالت میکنی منو درک نمیکنی من از سر خوشی نمیرم مجبورم و این حرفا 

آره بود نبودم براش مهم نیس 

بود و نبود اونم دیگ مهم نیس چون هیچوقت نبود حامی نبود 

عقط ی چیزی اگه پول تو حسابت نمیریخته نفقه ات رو از اول تاریخ عقدت بزن تا حالش جا بیادزودم بجنب ک پو ...

از اول عقد هیچی ب نام خودش نزده خاهر کجای کاری 

پول می‌ریخت ولی کسری زیاد داره

ببین بچه ای ک بدون پسر بزرگ میشه حس دین نسبت ب مادرش دارهپس گارد نگیر ک ب خانوادش بدهحالا بحث اینه ک ...

الان نزدیک ۶ ماهه رفته 

میخاست آتیشش بخوابه میخابیذ تا الان عزیزم 

دوسش دارم ولی وقتی نمیخاد زندگی کنه