2777
2789
عنوان

عکس تغییرات بدنم💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 91 پست
کالری مصرفی چقد باشه

طبق‌بدنت من الان ۱۴۰۰ اما این ۱۴۰۰ چربی نداره یا به ندرت 

پروتیین بالا. و کربو متوسط

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی کاش تو ی تاپیک درمورد رژیمایی که بلدی بگی

همه رژیما فقط یه چیزه

کالری

کالری شماری کن با هربرنامه ای مه دوست داری

سقف پروتیین بالا کربو متوسط و چربی کم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

من خاک برسر ۳۰ کیلو اضافه دارم

تا بیشتز نشده شزوع کن 

کرفس یا مانکن بریز

بشقاب دارم

جدیش بگیر و به وزن دلخواهت برس عزیزم میتونی یک اراده قوی میخواد

پس میشه وزن کم کنم با وجود بچم؟

بله چرا که نشه من یکساله زایمتن کردم

با وزن ۸۷ رفتن برای زایمان فک کن دیگه خودت

بله چرا که نشه من یکساله زایمتن کردمبا وزن ۸۷ رفتن برای زایمان فک کن دیگه خودت

من ۸۵ بودم زایمان 

از بس گفتن بچه شیر میدی بخور بخور بخور 

شدم ۹۰

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

من ۸۵ بودم زایمان از بس گفتن بچه شیر میدی بخور بخور بخور شدم ۹۰

خب من توجه نکردم

بچه شیر میدیم ولی سلامتی ما چی