2777
2789
عنوان

میخام عمل افزایش قد انجام بدم 500 ملیون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده سانتم بهت اضافه کنن ۱۶۰ از ۱۵۰ همچین فرقی ندارن خودمم قدم کوتاه یک مدت توی فکرش بودم در نهایت خودمو پذیرفتم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
هی زندگي...برای خودم برای دل شکستمبرای اعتماد ب نفس نابود شدم

با این عمل که نمی‌دونم چیه برنمی‌گرده برو تراپی عزیزم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بله میدونم چ کنم من

قدتون کوتاه نیس اینقدر سخت گرفتین برین باشگاه مرتب فیکس کار کنید طی برنامه و مربی فوق عالی ها میشین بعدها درگیر عوارض ها کمر درد و سیاتیک میشین نرین سمت عمل

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

واقعا که .... یا نرفتی تحقیق کنی یا خودتو زدی به اون راه اون عمل خطرناک ترین عمل دنیاس فاجعه س فاجعه ...

اونقدرا هم بد نیست 

فقط پارو قطع می‌کنن میله میزارن 

6 ماهم نمیتونی راه بری