2777
2789

قشنگ تو دسشویی که میشینم میبینم واضح اومده پایینه پایین حتی خودمو خشک میکنم گاهی دستم میخوره ب رحمم بدنم مور مور میشه. جز عمل راهی نداره درست بشم؟؟  ۲تا زایمان دارم

تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همون اولی افتادگی داشتم ۴ سال. دومی بدترش کرد

کمک داری؟ کسی هست بچه هارو نگهداره؟ 

اگه آره پس زودتر برو برای عمل، چون بدونه عمل خوب نمیشه مخصوصا که شدت داره. 

بعد از عمل هم باید مراقب باشی کارای سخت نکنی وسیله سنگین بلند نکنی تا عملت خراب نشه 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

کمک داری؟ کسی هست بچه هارو نگهداره؟ اگه آره پس زودتر برو برای عمل، چون بدونه عمل خوب نمیشه مخصوصا که ...

کمک ندارم.  بنظرت اگه عمل  نکنم چی میشه؟؟

تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن 

بزار دوسال بگذره  از آخرین زایمانت خوب نشدی بعد برو عمل

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم