بانو_ارديبهشتى_ام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 14270 عنوان بنظرتون امپول هورمون رشد بزنم به بچه ام 169 بازدید | 30 پست نمیخوام سر خود این کار و بکنم. اگر دکتر اجازه بده. فقط میخوام بدونم عوارض داره یا نه ٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر 1404/07/24 | 01:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خودمونینیم عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 10152 مشکل بچتون چیه؟ گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)
بانو_ارديبهشتى_ام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 14270 مشکل بچتون چیه؟ مشکلی نداره. من و پدرش هر دو کوتاه قد هستیم. بچه امم قطعا کوتاه میشه نمیخوام گوتاه باشه مث ما ٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 48585 من بردمش دکتر غدد گفت میخوای بزن میخوای نزن گفتم عوارض داره گفت بله زیاد من پشیمان شدم بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بانو_ارديبهشتى_ام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 14270 من بردمش دکتر غدد گفت میخوای بزن میخوای نزن گفتم عوارض داره گفت بله زیاد من پشیمان شدم منم شنیدم خیلی عوارض داره ٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
گلرووووبانو عضویت: 1404/06/16 تعداد پست: 110 من قدم 159 موند دکترم گفت نزن خوب نیست فلان اما دوستام دکترای دیگه رفتن و زدن و خیلی ام خوبه
علی۱۳۸۴ عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 2630 عوارض داره وحشتاکم عوارض داره این آمپول فقط به اونایی زده میشه که مشکل هورمونی دارن ! نه اونایی که صرفا قدشون کوتاهه
بانو_ارديبهشتى_ام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 14270 من قدم 159 موند دکترم گفت نزن خوب نیست فلان اما دوستام دکترای دیگه رفتن و زدن و خیلی ام خوبه ۱۵۹ که خوبه من به زور ۱۵٠ شوهرم ۱۶٠.دوستات دچاره هیچ عارضه ای نشدن؟ ٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
گلرووووبانو عضویت: 1404/06/16 تعداد پست: 110 مشکلی نداره. من و پدرش هر دو کوتاه قد هستیم. بچه امم قطعا کوتاه میشه نمیخوام گوتاه باشه مث ما از سن کم بفرستش بسکتبال . مدام تقویتی بش بده بخوره اگه پسره 12 سال ببرش دکتر اگه دختره 8 سال ببرش نذار کوتاه قد بشه مخصوصاااااا اگه پسره علم پیشرفت کرده برای همین چیزا دیگهخ
بانو_ارديبهشتى_ام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 14270 عوارض داره وحشتاکم عوارض داره این آمپول فقط به اونایی زده میشه که مشکل هورمونی دارن ! نه اونایی که ص ... اخه من واقعا نمیدونم دیگه چیکارکنم این بچه رو هرکارش میکنم رشد نمیکنه. هنوز لباسایی که یکسالگی میپوشید اندازه اشه ٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
خودمونینیم عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 10152 ۱۵۹ که خوبه من به زور ۱۵٠ شوهرم ۱۶٠.دوستات دچاره هیچ عارضه ای نشدن؟ بچت چند سالشه و قدش چنده؟ گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)
بانو_ارديبهشتى_ام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 14270 از سن کم بفرستش بسکتبال . مدام تقویتی بش بده بخوره اگه پسره 12 سال ببرش دکتر اگه دختره 8 سال ببرش نذ ... اگه عوارض امپول رشد خیلی بد باشه بنظرم کوتاه باشه بهتر از اینه ناسالم باشه ٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
بانو_ارديبهشتى_ام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 14270 بچت چند سالشه و قدش چنده؟ سه سال و چهار ماهشه قدش ۷۸ ٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
علی۱۳۸۴ عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 2630 اخه من واقعا نمیدونم دیگه چیکارکنم این بچه رو هرکارش میکنم رشد نمیکنه. هنوز لباسایی که یکسالگی میپو ... آمپولم بزنی قرار نیست معجزه شه اطراف ما اونایی آمپول زدن تو یه بازه زمانی خیلی رشد کردن ولی بعدش دیگه چندان رشدی نکردن