امروز بعد قرنی هماهنگ کردم رفتم باشگاه دخترمو دادم دست مامانم شوهرم گفت خودم میبرم خودم میارمت با یکی از دوستام قرار شد بریم قبلش هم بریم تو کافه کناری یکم بشینیم کلی وقت بود همو ندیده بودیم شوهرم گفتنت اصلااااا یعنی ببینم رفتی کافه میام میرینم ب دوستت قهوه ایش میکنم خلاصه منو پیاده کرد جلو باشگاه دید کنار ورودی باشگاه گیم کلاب و کافه هست کلی هم موتوره گفت اینجا زن و مرد تردد دارن بیاااااا سوار شو بریم گفتم نههههه من حرف زدم خلاصه با بدبختی رفتم داخل گفت شهریه کامل ندیا نمیتونی بیای اینجا مناسب نیست خلاصه منم شهریه رو کامل ندادم نیم ساعت قبل کلاس تموم شه اومده بود دم در وایساده بود زنگ زنگ ک بیا و فلان آقا من با دوستم اومدیم پایین دوتا پسر از کنارمون رد شدن تیکه انداختن ک خداروشکر شوهرم ندید فقط گفت جلو کافه وایساده بودین صدتا پسر اونجا بود و فلان حالا بگذریم آقا شوهرم دستشو فشاررر رو بوووق ک بیایین بیاین ما با دوستم اومدیم جلو در ماشین شوهرم ب دوستم ک فامیل هم هست گفت بیا بالا میرسونیمت اونم نمیومد ب زور گفتیم بیا بیا سوارش کردیم رسوندیم در خونشون ک شوهرم یهو خوش اخلاق شد و بعدش ک دوستمو رسوندیم گفت شهریه رو کامل دادی گفتم نه گفت خب کامل میدادی دیگه !!!!!!!! گفت ۶۰۰ تومن پوله ک دیگه کامل ندادی خورد خورد میخای بدی گفتم حالا میدم گفت جلسه بعد همه رو بده ،،،، ب نظر شما یهویی چرا تغییر عقیده داددد؟؟؟!!!! قبل باشگاه بعد باشگاه ،،،،
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
تو از نزدیک همه حرکاتشو دیدی،پس خودت بهترین جوابو باید بدی
"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سالهاست که فهمیدهام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بیرحمتر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!
برام پیش اومده. همش بخاطر دوستت. ب دل شوهرت نشسته. بعدا هم ب بهانه اومدن و آوردن تو ، اونو هم میرسونه و سوار میکنه و بیشتر باهم آشنا میشن. نکن نذار دوستت بذار کنار. برو یه باشگاه دیگه.
نظرم اینه دیگه این دوستتو به شوهرت نشون نده و اصرار نکن که بیا برسونیمت
شوهرم گفت بخاطر اینکه بچسبی ب دوستت دیگه نیا اینجا یوگا بیا محل خودمون برو ی ورزش پر تحرک البته اینو وقتی اومدیم خونه و گفتم یوگا تحرک نداره گفت ولی بعد باشگاه اون رفتارش عجیب بود واسم ولی بعدش ک اومدیم خونه گفت بخاطر اینکه با دوستت باشی وقت و انرژیتو واسه ورزش الکی هدر نده برو جای درست ،،،،، حالا ب نظرت قضیه چی بود ؟
😂😂😂بالاخره دیگهاگه من همین رو تایپیک خودت رو ازت می پرسیدم چی می گفتی؟
شوهرم گفت بخاطر اینکه بچسبی ب دوستت دیگه نیا اینجا یوگا بیا محل خودمون برو ی ورزش پر تحرک البته اینو وقتی اومدیم خونه و گفتم یوگا تحرک نداره گفت ولی بعد باشگاه اون رفتارش عجیب بود واسم ولی بعدش ک اومدیم خونه گفت بخاطر اینکه با دوستت باشی وقت و انرژیتو واسه ورزش الکی هدر نده برو جای درست ،،،،، حالا ب نظرت قضیه چی بود