2777
2789
عنوان

جریان باشگاه رفتن من و گیرای الکی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 31 پست
چیزای خوبی ک ذهنم‌نمیاد بر شیطان لعنت‌😑

شوهرم گفت بخاطر اینکه بچسبی ب دوستت دیگه نیا اینجا یوگا بیا محل خودمون برو ی ورزش پر تحرک البته اینو وقتی اومدیم خونه و گفتم یوگا تحرک نداره گفت ولی بعد باشگاه اون رفتارش عجیب بود واسم ولی بعدش ک اومدیم خونه گفت بخاطر اینکه با دوستت باشی وقت و انرژیتو واسه ورزش الکی هدر نده برو جای درست ،،،،، حالا ب نظرت قضیه چی بود

با دوستت دیگه باشگاه نرو

شوهرم گفت بخاطر اینکه بچسبی ب دوستت دیگه نیا اینجا یوگا بیا محل خودمون برو ی ورزش پر تحرک البته اینو وقتی اومدیم خونه و گفتم یوگا تحرک نداره گفت ولی بعد باشگاه اون رفتارش عجیب بود واسم ولی بعدش ک اومدیم خونه گفت بخاطر اینکه با دوستت باشی وقت و انرژیتو واسه ورزش الکی هدر نده برو جای درست ،،،،، حالا ب نظرت قضیه چی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دوستتو نرسون باش؟

نظرم اینه که دنبال یار تمرینی و دوست و فامیل نباش ،خودت تنها برو باشگاه

نظر منم همینه امان از دست این مرداکلا دیگه با این دوستت باشگاه نرو بگو خودم نظرم عوض شده خیلی جای شل ...

نه ولی معمولا آدما دوست دارن یکم خودنمایی و خوش رفتاری کنن اینو توی دوستم میبینم ولی از نظر شناختی ب ...

نه کی میگه همه دوس دارن خودنمایی کنند دوستت هرچه که هست یه خارش ریزی توی وجودش هست حواست باشه فقط شوهرت نخارونش 

نه اونطوری رمانتیک نرفتیم با بقیه رفتیم چیزی خوردیم

رمانتیک منظورم نبود

این که فضای کافه رو ببینه

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

شوهرم گفت بخاطر اینکه بچسبی ب دوستت دیگه نیا اینجا یوگا بیا محل خودمون برو ی ورزش پر تحرک البته اینو ...

شاید فهمیده زیادی تابلو بازی درآورده خواسته ماست‌مالی کنه ولی شما دیگه سعی کن شوهرت با دوستت روبرو نشه 

این برای خود منم پیش اومده گلم الان تا حد امکان نمی‌ذارم روبرو شن 

خودت چی فکر میکنی؟؟ تو از نزدیک همه حرکاتشو دیدی،پس خودت بهترین جوابو باید بدی

من دوتا چیز ب ذهنم میاد،،،، ۱ اینکه شوهرم رفته با خودش فک کرده دیده این همه سختگیری درست نیست ۲ دوستم خیلی زیادی قر و عشوه اومد خوشگلم هست البته من خوشگترم یعنی دروان دانشگاه ک باهم بودیم همه پیشنهادات خاستگاری و توجه روی من بود اما اونم خوشگله و اینکه احساس کردم شوهرم شاید بخاطر اون گفت اوکی برو البته نه از دید بد از این جهت ک یهویی در همون لحظه تحت تاثیر قرار گرفته باشه ک حالا اون میره منم برم یا نمیدونم واقعا دقیق 

شوهرم گفت بخاطر اینکه بچسبی ب دوستت دیگه نیا اینجا یوگا بیا محل خودمون برو ی ورزش پر تحرک البته اینو ...

به نظرم مردای خوبم شیطنت خودشونو دارن ،،به جز زنای خونواده خودت و خونواده شوهرت با کسی گرم نگیر ،من یه عمره دارم میرم باشگاه هیچ وقت با دوست و فامیل نرفتم ، به جز مامانم هم با کسی صمیمی نمیشم ،دوست و رفیق دارم اما با فاصله ،نمیخوام دلت و بد کنم اما تو که پولتو جلسه ای دادی پس کلا کنسل کن،بدون دوستت یه باشگاهه دیگه برو 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
من دوتا چیز ب ذهنم میاد،،،، ۱ اینکه شوهرم رفته با خودش فک کرده دیده این همه سختگیری درست نیست ۲ دوست ...

حقیقتش باید بگم شناخت بعضی آدما خیلی زمان میبره،شاید این چیزایی که خودت گفتی باشه، شایدم اونی که اکثر کاربرا گفتن

اما عقلانیش اینه که بیخیال دوستت بشی (برای باشگاه منظورمه) 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
چی ‌واست پیش اومده میشه بگی بهم؟

یکی از دوستام اصلا اهل آرایش نیست حتی تو عروسیم خودش می‌گفت آرایش نمیکنم می‌گفت ی ریمل از چند سال پیش داشتم خشک شده بعد ی بار قرار شد شوهرم مارو برسونه جایی دیدم وقتی اومد چهرش تغییر کرده بعد ک پیاده شدیم گفت چشمام خوب شده آخه رفتم خط چشم گرفتم با رژ لب امروز زدم زیادم بلد نیستم ی بارم گفت از پشت سر بهتون نگاه کردم شوهرت قدش بلنده تو توی صندلی گم شده بودی حالا ما ختلاف قدی زیادیم نداریم قبلاً هم گفته بود دوس داشتم شوهرم قدبلند باشه ولی نیست

درمورد شوهرمم چندبار دیدم ناخواسته در موردش حرف زده یا می‌گفت دیروز شوهر فلانیو دیدم زیاد جالب نیست چهرش  چندتا چیز دیگه هم از جفتشون دیدمو شنیدم ک حس خوبی ندارم الان دیگه سعی میکنم اصلا باهم روبرو نشن