2777
2789
عنوان

از بعضی کامنتا قشنگ بوی حسادت میاد😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 25 پست
درود به عظمتت درود به شرافتت به جسارتت

😂😂❤خیلی ممنان 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یک کاربر این‌جا می‌گفت هر کی شغلش آزاده ووضعش خوبه نونش حرامه و از راه حرام بدست آورده دلم میخواست شرایط بود دست مینداختم از پشت گوشی زبونش از حلقش می‌کشیدم بیرون بس تو مخ بود کامنت هاش 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد بری تاپیکاشونو ببینی بدبختی و فلاکت ازشون میبارهراسته میگن خدا به اندازه دل ادما بهشون میده

چچی بگم والا 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه بار من گفتم انواع ختم هارو واسه خونه دار شدن گرفتم

الحمدلله صاحب خونه شدم

دو نفر مگه ول کن بودن مگه میشه بشینی تو خونه صاحب خونه شی باید کار کنی زحمت بکشی

گفتم خدا به من داد

میگفتن مگه میشششه

چشم نداشتن ببینن که شده

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

یک کاربر این‌جا می‌گفت هر کی شغلش آزاده ووضعش خوبه نونش حرامه و از راه حرام بدست آورده دلم میخواست ش ...

ااره بابای من ک کارگره شغلش ازاده حروم خوره دیگه حتما ی سریا انگار مغز تو سرشون نیست 

یه بار من گفتم انواع ختم هارو واسه خونه دار شدن گرفتمالحمدلله صاحب خونه شدمدو نفر مگه ول کن بودن مگه ...

انشاالله  خدا بیشتر بهت بده عزیزم 

ااره بابای من ک کارگره شغلش ازاده حروم خوره دیگه حتما ی سریا انگار مغز تو سرشون نیست

نیست که فاقد عقل و منطقن

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

نیست که فاقد عقل و منطقن

هعی چی بگم 

الهی خدا برا همه اتفاقای خوب رقم بزن 

الله کمک هممون باشع 

هرررمسکلی که داریم ختم بخیر بشه 

الله زندگیامونو ور از خوشی مهر و محبت و برکت و آبرو کنه 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
الهی خدا برا همه اتفاقای خوب رقم بزن الله کمک هممون باشع هرررمسکلی که داریم ختم بخیر بشه الله زندگیا ...

اامین