2777
2789

چندوقتیه افسردگی شدید داشتم.شدیدها.همش گریه میکردم،افکار منفی،پنیک از شدت اضطراب و ترس،بی انگیزگی بی انرژی بودن فرسودگی روانی،منگی سر،بی قراری،دنیا برام به آخر رسیده بود.حتی داشتم به مرگ فکر میکردم.جوری بودم اطرافیانم فکر میکردن دعایی شدم.

تا اینکه تنها راه نجاتمو دکتر روانپزشک دیدم و رفتم.دکترم نوار مغزیمو نگاه کرد افسردگی شدید تشخیص داد.چندتا دارو برام تجویز کرد که تازه دارم مصرف میکنم.چندروز پیش یکی اینجا بهم گفت دارو تاثیری نداره و خیلی بهمم ریخت و ناامیدم کرد دلم به دارو ها خوش بود.مردد شدم.به نظرتون راست گفته دارو تاثیری نداره؟

اگه تاثیر نداشت دکتر با اون درس خوندن نمیداد

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرت گفته ولی خب اینطوری نیست فقط دارو باشه اول دارو میخوری بعد باید افکارت عوض کنی و مدام ورزش کنی بعدش خوب میشی 

تنها دارو کافی نیست عوض کردن افکار هم مهمه ولی دارو کمک بزرگیه 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

اتفاقا تنها راه و بهترین راه و موثرترین راه دارو هست ، بموقع مصرف کنید ، زودتر از اونچه که فکر میکنید نتیجه خواهید گرفت 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

تاثیر داره اما نه دائمی قطع کنی تاثیرش میره دیگه طولانی مدت هم مصرف کنی تاثیرش میره ببین عزیزم داروهاتو بخور ولی اینم بدون با قرص خوروندن به جسمت روحت درمان نمیشه مثل اینکه تو سردرد داری بری قرص معده بخوری،باید تراپی بشی دارو هم بخوری