2777
2789

دختر داییم ورداشت پبامک های گوشیه منو اسکن زده رو گوشیه خودش بعد ورداشته از طریق اکانت گوشیه من به پسر عمه پارت نرم پیام داده خلاصه به جای من به پسر گفته که من از تو خوشم میاد و از اون یعنی (پارتنرم )خوشم نمیاد حالا پسره جواب هم نداده من بدبخت از همه جا بی خبر پارت نرم بهم پیام داد و برام کفت و من خودم روحمم حبر نداشت بعد پارتنرم گفت من گوشیه تورو از طریق لپات وصل کردم دیدم که یه شخص غرببه رو اکانتت که متوجه شدم اونه فبلش خیلی فکر کردم از اونجایی که به تو اعتماد داشتم مطمعن بودم اینطوری نیستی سعی کردم بفهمم کار کیه که فهمیدم نظر شما چیه در این باره واقعا دختر دایی من حقش هست که بزنم پارش کنم ازش هم میپرسم با قاطعیت تمام میگه اره من گفتم وای ادم چقد میتونه پرو باشه 😑😐 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مگه عشقتون تازه نامزد نکرده بود، دوست پسر چیه دیگه🥴چه زندگی پر هیاهوی غیرقابل باوری

میگم که تاپیک قبلی هست جریان این یه دروغ از طرف دختر خاله پارت نرم بوده اون بهم گفت این اتفاق و 

میگم که تاپیک قبلی هست جریان این یه دروغ از طرف دختر خاله پارت نرم بوده اون بهم گفت این اتفاق و

خیلی اتفاق عجیبیه؛ تاحالا نشنیده بودم که کسی بتونه همچین کاری بکنه

گُنگ هم توضیح دادید

خیلی اتفاق عجیبیه؛ تاحالا نشنیده بودم که کسی بتونه همچین کاری بکنهگُنگ هم توضیح دادید

یخدا اومد بهم پیام داد  گفت که اون داره ازدواح میکنه اون روز مردم و زنده شدم تا مرگ پیش رفتن نمیبخشمش جالبش هم اینه اون شبش پارت نرم پیام داد حقیقت و گفت نمیدونم توی تاپیکم هست فکر کنم