2777
2789
عنوان

به دادم برسید شپش ها🥴😔

839 بازدید | 75 پست

سلام دوستان یک هفته هست که دختر کلاس اولیم از مدرسه گرفته امروزبا گل ختمی اسیاب شده یکساعت گذاشتم روی سرش و بعد بردم شستم شانه کردم نصفشون تخم ها ریخت سرشب دیدم روی شانه ام یه شپش قهوه ای مانند شبیه مورچه راه میره که بره داخل موهام که دست گذاشتم روش ولی گم شد نمیدونم چی شد فردا موهای هممونو کوتاه میکنم سرم به شدت میخاره سس مایونز هم برای دخترم‌زدم ولی بازم نصف تخم ها موند برام یه عذاب شده لطفا کمکم کنید چیکار کنم که ازشون خلاص شم موجودات چندشی هستن🤢دخترم امشب گریه میکرد هم بخاطر سر خاروندنش هم بخاطر اینکه تو بغل من نمیتونه بیاد آخرش دلم نیومد بغلش کردم😔

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان با ما بودی شپش؟ 😂😂😂 

آهای شپش ها کمکم کنید

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

به خیلیا گفتم انجام ندادن من خودم با این روش دیگه گوش شیطون کر نگرفتم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

اره تا جایی ک میشه کوتاه کن قطره کیمیا خیلی خوبه بزن تخم هارو باید از سرش خارج کنیاینجوری زود میرن

اخه تخم ها زیادن مثلا خودشون خشک نمیشن بریزن باید حتما دربیاریم؟

موهاشو کوتاه نکنید گناه داره گریه میکنه 

تار های مویی که روشون رشک هست با قیچی بزنید دونه دونه رشک نکشید تا پایین چون پخش میشه از بین نمیره 

شانه فلزی از داروخونه بگیرید روزی دوسه بار با نرم کننده شانه کنید برطرف میشه زود 

بجا این ک موهاتونو ب فنا بدی و انقدم خودتو اذیت کردی یه شامپو ضد شپش می خریدی هم شپشا هم تخماش می مر ...

شوهرم میگه مواد شیمیایی هستن ...