2777
2789
عنوان

همین الان از دست شوهرم گریه کردم 😭

397 بازدید | 33 پست

اصلاا باهام حرف نمیزنه همش سرش توی گوشیشه یا همششش خوابه خیلی بدم میاد میبینمش یا بیاد خونه دوست ندارم ریخت و قیافشو ببینم هیچوخت حرفامو نشنید احساسمو نفهمید اصلا منو نفهمید حتی حرف هم نمیزنه باهام این چرا اسمش همسر و همدمه؟ !خیلیییی تنهامممم خیلییی آرزومه که یه نفرو داشتم باهاش حرف میزدم از احساستم میگفتم،رابطه ام اصلا نداره باهام همش میگه چون بی پولم حوصله ندارم😞من خودمم رابطه نمیخام خوشم نمیاد ولی رابطه زن و شوهر هم اینجور گرم میشه هرچند ک فقط ب فکر خودشه اونموقع ام!اصن نرماله سه هفته بیشتره رابطه نداشته آخرین بارم با اعتراض من  بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارش چیه مگه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

زمان بده عزیزم.

من کاملا فهمیدمت.

خودتو سرگرم کن.

به خودت برس برو کلاس هایی که دوست داری حال روحیتو از فردا خودت خوب کن.‌و شاداب و با عزت نفس بشو . و ازش مستقل بشو. به محض این که حس کنه بش نیازی نداری میاد سمتت

دقیقاااا مثل شوهر من

واسه تو چجوریه شوهرت؟ ینی من تنها نیستم ک این حجم از غصه و ناراحتی رو میکشم؟ من البته خودمو هم بیخیال میکنم جدیدا باشگاه میرم ولی چون روانم اروم نیس حوصله بچمم ندارم طفلی، وختایی ک قبلنا مثلا ی روز همسرم باهام خوب میبود خیلی اخلاقم خوب میشد و حوصله بچمم داشتم