2777
2789
عنوان

تجربه افتضاحم از رفتن پیش تراپیست

126 بازدید | 27 پست

موقعی که رفتم شروع کردم از مشکلاتم گفتم بعدش بغضم ترکید و زدم زیر گریه داشتم میگفتم و گربه میکردم اونم با حالت عصبی انگار داشت مسخره م میکرد می‌گفت عزیزممم عزیزمم گریه هام تموم شد بعدش شروع کرد به حرف زدن وقتی جمله ش تموم میشد میخواستم حرف بزنم جوابشو بدم نمیزاشت با لحن تند می‌گفت نپر وسط حرف من اجازه نداری حرف بزنی 😐 مثلا حرفش تموم میشد زل میزد به من میخواستم دوباره حرف بزنم بازم نمیزاشت می‌گفت مگه نگفتم وسط حرف من نپر؟؟ حالا مشاوره دادنش هم افتضاح بود گفت من به عنوان یه درمانگر نباید گوش کنم به حرفات باید واقعیتو بزنم تو صورتت اگر بگم درکت میکنم دروغ گفتم بعدشم فک کنید داشتم از سختی های که تو خونه میکشم و فضا خانواده میگفتم با صدا بلند گفت بس کن حرفا خاله زنکی رو برو جلسه بعدی کارهایی که بهت گفتم بکن

البته آخرش گفت این جلسه مخصوص باهات تند برخورد کردم حقیقتو بهت گفتم.

خلاصه همیشه تراپی جواب نمی‌ده البته این زنه یه سری خرفاش درست بود ولی نباید موقع گریه کردن به من می‌گفت ساکت شو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم همونجا جرش میدادم 

دکتر من چقدر با احترام حرف میزد گاهی یه ذره میخواست بهم بگه چیکار کن چیکار نکن یهو یه چشم غره هم بهش میرفتم که تو بیجا میکنی میخوای واسم تصمیم بگیری

برای من یکساعتو از خودش و شوهرش گفت ده دقیقه گذاشت من حرف بزنم

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
برای من یکساعتو از خودش و شوهرش گفت ده دقیقه گذاشت من حرف بزنم

وای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos