2777
2789
عنوان

تجربه افتضاحم از رفتن پیش تراپیست

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 27 پست
هعی حیف ۸۰۰ تومن پولم برا نیم ساعت همش تخریبم کرد بعضی حرفاش درست بود ولی می‌تونست با لحن بهتری بگه

پیش مشاوره های خانواده برین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از خدا میخوام که مشکلاتتو بنحو احسنت برطرف کنه ...ولی برام سواله که اینایی که میگن افسردگی گرفتیم نمیدونم کارشون میکشه به قرص های اعصاب و روان مطمئنا از نظر اعتقادی ایمانی ضعيف هستن بخدا منم تا بخوای مشکلات داریم مخصوصا اینکه مسئولیت زندگی و حل مشکلات زندگی همیشه یه تنه روی دوش خودم بوده ولی چون اعتقادم اعتمادم بخدا زیاده همیشه اون آرامشه رو داشتم حقیقت اینه وقتی که خدا توی زندگیامون جاری باشه دیگه کار به افسردگی و قرص های اعصاب نمیکشه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
چه رومخ

تازه تا سه چهار جلسه اول بحث دکتر شدنه دخترش بود 

بقیه ی مشاورش خودش یه داستانه اگر بگم شاخ درمیاری

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

خوب اگه کل ساعت و گریه میکردی که پول خودت هدر می‌رفت هیچ راهکاری هم یاد نمیگرفتی خوبه دو ساعت طول می‌کشید پول بیشتر بگیره

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

من هم افسردگی شدید داشتم اما بعد اینکه به خدا روی اوردم خوب شدم

خداروشکر الحمدلله...واقعا ریشه ی تمام افسردگی ها اضطراب ها همشون از اینه که خدا رو یا کمرنگ کردیم از زندگیامون یا حذفش کردیم

اللهم عجل الولیک الفرج💚