2777
2789
عنوان

که دنیا به دوری ز اولاد زهرا نیارزد

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 29 پست
عزیزم من از شما ممنونم که حال و هوای مارو به سمت امام زمان غریبمون میل دادید

سلامت باشین

ما که کاری نکردیم لطف خود آقا بود... 

ممنون از نگاهتون.. 🌹🌱✨️

التماس دعای فرج

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم، همچنین خودتون گلم

عزیزین.متشکرم بانوجان🌹🌹🌹

از هم صحبتی با شما خوشحال شدیم.✨️🌱

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
الهی پستشون وبرداشتن ان شاءالله برقرار لطف و عشق الهی باشن همیشه..

بله متوجه شدم

انگار از روی تمسخر به دل ما زخم میزنن

ولی میاد ان شاءالله ، این وعده حق الهی است

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
بله متوجه شدمانگار از روی تمسخر به دل ما زخم میزننولی میاد ان شاءالله ، این وعده حق الهی است

بله قطعا. قطعا اون روز خواهد آمد به زودی زود...

ان شاءالله 

با نابودی دشمنان اسلام و پیروزی حق بر باطل. 

عزیزین.متشکرم بانوجان🌹🌹🌹از هم صحبتی با شما خوشحال شدیم.✨️🌱

همچنین، عاقبت بخیر باشید 

نمیدونم میدونید یا نه، ولی چقدر اهل بیت علیهم السلام سفارش کردن، از مهدی ما بگید، برای او بنویسید، برای او خرج کنید و... 

اگر بدونید چه ثوابی داره یاد و نام اهل بیت علیهم السلام، مخصوصا صاحب الزمان ع

بله متوجه شدمانگار از روی تمسخر به دل ما زخم میزننولی میاد ان شاءالله ، این وعده حق الهی است

قضاوت نا حق کردین،واگذارتون به همون خدا و امام زمان(عج)،درضمن من پیامم رو پاک نکردم،نی نی یار پاک کرده

قضاوت نا حق کردین،واگذارتون به همون خدا و امام زمان(عج)،درضمن من پیامم رو پاک نکردم،نی نی یار پاک کر ...

عزیزم من از لحنتون و نوشتار شما این برداشت رو کردم و وقتی پاک شد، این حس رو گرفتم

نمیدونم وقتی لایک کردید، حس کردم نکنه من اشتباه برداشت کردم، باور کنید الان میخواستم تو تاپیک خودم صداتون کنم، و بهتون بگم انگار من برداشت اشتباه کردم، عزیزم معذرت خواهی میکنم، لطفا ببخشید💔🌹

باشه عزیزم

ممنونم عزیزم، باور کنید این از بدی های فضای مجازیه، ادم متوجه منظور مخاطبش نمیشه، و ممکنه برداشت های اشتباه از گفتار یکدیگر پیدا کنیم، برای همین من بازم معذرت خواهی میکنم خطا از جانب بنده بود

ان شاءالله که خداوند بهترین هارو قسمت و روزی خودتون و عزیزانتون بکنه🌹❤️🌹