2777
2789
عنوان

که دنیا به دوری ز اولاد زهرا نیارزد

158 بازدید | 29 پست

باید که فقط یوسف زهرا بپسندد 

ما را چه نیازی است که دنیا بپسندد

قنبر شدن این است که هر لحظه بگویی 

من راضی ام آنطور که مولا بپسندد

مجنون دمی از سرزنش خلق نرنجید

دیوانه شد آن قدر که لیلا بپسندد

از قافله دوریم ولی کاش از آن دور 

یک ثانیه برگردد و ما را بپسندد...😭

نه فکر حسابیم نه دنبال ثوابیم

ما آمده‌ایم ام ابیها بپسندد

بگذار بخندند به این حال، به این عشق 

می ارزد اگر زینب کبری بپسندد..

اللهم عجل لولیک الفرج مولانا صاحب الزمان به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها 

ان شاءالله هیچ روزی اونقدر غرق این دنیای فانی نباشیم که مولامون امام حی و حاضرمون یادمون بره 💔😭

آیا طوری هستیم که مولامون تاییدمون کنه؟

یا برامون هنوز مهمه نگاه مردم...حرف مردم...

خدا پرونده ای که مردم می نویسن و نمی خونه..‌

هرچی می گذره سخت تر میشه ها...

ولی دعا کنیم دعا اثر دارد... 

#الحياة‍ 🌱

تو الماسی یادت نره اینو...

💎✨️

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم بحق زینب کبری س🤲

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
امام زمان کی میاد بالاخره؟صد ساله میگن ظهور نزدیکه

تا وقتی که همه شیعیان حضرت دعا کنن و بخاطر خدا و حضرت توبه کنن

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

میدونی چرا؟ 

چون توی ظهور امام زمان علیه السلام یک مسئله هست بنام بدا 

میدونی یعنی چی، یعنی عوض شدن یا به تأخیر افتادن مقدرات الهی 

یعنی با گناهانمان این ظهور رو هی عقب میندازیم،  1200 سال امام ما غایب هستن، و هر بار به شیعیانشون پیام میدن، برای من مهدی دعا کنید که بیایم، که فرج من فرج شماست

اما امام ما طرد شده و ما یک دعارو هم ازش دریغ میکنیم

علت این همه سال تاخیر، دعا نکردن همگانی ماست... 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

ان شاءالله به زودی زود.. به چشم به هم زدنی ظهورشون الهی نزدیک باشه...

تو دعای عهد داریم

آن ها ظهور را دور  می بینند و ما(دوستان حضرت) آن را نزدیک می بینیم....

آدمی به امید زنده است و چه امیدی بالاتر از دیدن روی یار...

با حضرت حرف بزن و دوست داشتی روایت کسایی که آقاجان رو دیدن و بخونین . خیلی هیجان انگیز و جالب و تاثیر گذارن...

زیر سایه امام زمان عج الله همیشه سالم وموفق و عاشق باشی.

میدونی چرا؟ چون توی ظهور امام زمان علیه السلام یک مسئله هست بنام بدا میدونی یعنی چی، یعنی عوض شدن یا ...

زیبا فرمودین..ممنونم بابت آگاهی که دادین.... ✨️

زیر سایه حضرت الهی همیشه سلامت باشید و زینت اهل بیت علیه السلام..

میدونی چرا؟ چون توی ظهور امام زمان علیه السلام یک مسئله هست بنام بدا میدونی یعنی چی، یعنی عوض شدن یا ...

الهی پستشون وبرداشتن 

ان شاءالله برقرار لطف و عشق الهی باشن همیشه.. 

زیبا فرمودین..ممنونم بابت آگاهی که دادین.... ✨️زیر سایه حضرت الهی همیشه سلامت باشید و زینت اهل بیت ع ...

عزیزم من از شما ممنونم که حال و هوای مارو به سمت امام زمان غریبمون میل دادید

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد