2777
2789

همیر  من حرفی نمیزنه منم نمیپرسم

کار مال شرکنه نه خونه . البته تو خونه مدام دستش گوشیه با همکاراش حرف میزنه و گاها خانومم هستن اما حساس نیستم کاره دیکه . منم همکار اقا دارم . اکر رفتار ادم درست باسه که ادمو نمیخورن 

باور کنید محیط کاری با هم صحبت میکنن شوخی میکنن

از خوراکی هم دیگه میخورن ولی هیچ هدفی ندارن و نیست بخدا شوهراتون فقد ب درد خودتون میخوره الکی ذهنتون و روانتون رو بهم نریزید....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولی ک میاره خیلیییی مهمتره صد درصد خیلی از خانما در محل کار خیلییییی راحت و دلبرانه رفتار میکنن با ...

آره خیلی قمیش میان

یکبار تو ماشین بودیم گوشی به ماشین وصل بود یه منشیه زنگ زد رسما انگار تو رختخواب وسط فلان بود 

شوهرمم رسمی حرف میزد اون هی کرم میریخت

اولین بارم بود زنگ زده بود کلا شوهرمو نمیشناخت

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

اگه الان یه آقا تو همین سایت یه همچین حرفی زده بود که مثلا دوست ندارم زنم یه جایی کار کنه آقا اونجا باشه واویلا میشد 

شک برای هر دو طرف بده 

ما تو محیط کارمون خانم و آقا هست محیط رسمیه ولی اگر حرف نزنیم چهارتا خنده و شوخی هم نباشه افسردگی می گیریم این همه ساعت فکر نمی کنم کسی زنش یا شوهرش مشکلی با قضیه داشته باشه 

همیر من حرفی نمیزنه منم نمیپرسمکار مال شرکنه نه خونه . البته تو خونه مدام دستش گوشیه با همکاراش حرف ...

با همکار خانم شب چه حرفی داره؟

کارش شرکتیه؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
آره خیلی قمیش میانیکبار تو ماشین بودیم گوشی به ماشین وصل بود یه منشیه زنگ زد رسما انگار تو رختخواب و ...

دقیقا نمیدونم چرا حس میکنن حتما باید عشوه بیان 

بیخیال ب پول و درامد شوهرت فکر کن عشق و حالتو بکن حالا اونا  هرچقد عشوه بیان فقط شو هستن برای مردا

اتفاقی بینشون نمیفته

باور کنید محیط کاری با هم صحبت میکنن شوخی میکنناز خوراکی هم دیگه میخورن ولی هیچ هدفی ندارن و نیست بخ ...

شوخی کنه...

دیگه کلا بره بمیره

ن چرا ناراحت بشم وقتی شوهرمو‌ میشناسم یه مدت با یه خانوم کار میکرد و حتی وقتی میومد خونه پیش میومد خانومه واسه کار زنگ بزنه سوال بپرسه و‌مکالمشون طولانی میشد ولی واسه من مهم نبود چون ب شوهرم اعتماد کامل دارم

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
این دیگه مشکل از توعه عزیزمن نه از همکارای خانوم یا هرکس دیگه میخوای شوهرتو بکن تو قفس که یه وقت یه ...

منتظرم بازنشست شه😄

با همکار خانم شب چه حرفی داره؟کارش شرکتیه؟

بله شرکتیه . تو کار فولادن و شرکت کارخونه دارن . بار فردا ۷ صبح رو که مثلا ۱۰ هزار تن هست یا فردا میره تو بورس هماهنگ میکنن. داستان که تعریف نمیکنن. اکثرا اقان اما خیلییییی کم خانوم هم هست. منم درک‌میکنم . مردیکه بخواذ بشنگه میشنکه. سختم بگیری بدتر میکنه. 

اگه الان یه آقا تو همین سایت یه همچین حرفی زده بود که مثلا دوست ندارم زنم یه جایی کار کنه آقا اونجا ...

شوهر من نمیخنده حرف غیرکاری ام نمیزنه چون یکبار همکار آقایی رو دیدم میگفت ده ساله کنارشم هرگز ندیدم یکبار یک کلمه حرف بزنه یا بخنده ما حس میکنیم جاسوسه میترسیم

شوخی کنه...دیگه کلا بره بمیره

آره منم خوشم نمیاد داخل محیط کار هی شوخی میکنن هرهر و کرکر راه بندازن محیط کار اسمش روشه فقط کااار خیلی زشته یک خانم و آقا بشینن شوخی کنن با هماما در حد ارتباط کاری مشکلی نیست بابا

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚