2777
2789
واااااا

چرا وا

همکار زن داشتن مگه حسنه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جل الخالق چه چیزایی آدم تو این سایت میبینه و می‌شنوه

چرا؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
من بی نهایت شکاکم

خب دیگه 

ببین اگر بخوای اینجوری ادامه بدی خودتو از بین می‌بری یه وقتی هم یه واکنشی نشون میدی شوهرتو الکی حساس می‌کنی پیش خودش میگه شاید من اگه حرف بزنم همچین چیز بدی هم نباشه بعد اگر ناخودآگاه شوهرت همچین آدمی هم نباشه خودت زمینه رو درش فراهم می‌کنی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ب شوهرت چرا اعتماد نداری

اصلا مسئله اعتماد نیست

کلا دوست ندارم زنی دورش بپلکه

چرا واهمکار زن داشتن مگه حسنه

حسن نیست ولی کاااااااااااااااااملا طبیعیه!

عملا شغلهایی که صرفا مردانه هستند خیلی خیلی کم هستند.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

حالا اگر یه مردی همچین توقعی کنه هزارتا برچسب تعصب روش میزنن در حالی که این خواسته  غیر منطقیه . مگه میشه کسی چه مرد چه زن در جامعه کار کنه و حضور داشته باشه ولی جنس مخالفشو نبینه . بالاخره از در خونه تا برسه سر کار چی ؟ تاکسی و مترو و خیابونم زنونه مردونه کنیم ؟ اخلاق خود طرف مهمه . حالا انقدر حساسیت الکی نشون بده تا اونم هوا برش،داره فکر کنه خبریه و بره دنبال این کارا 🤦🏻‍♀️

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چرا؟

عزیزم نیمی از آدمهای روی زمین زن هستن . این روزا هم دیگه مثل صد سال پیش نیس که مردها بیرون کار کنن و زنها توی اندرونی . تو جامعه نصف شاغلین زن هستن .یعنی واقعا توقع داری همسرت با نصف آدما حرف نزنه و ارتباط نداشته باشه؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

تو کارخونه خانم اقا هستن دیگه بستگی ب شوهرت داره البته بلانسبت. جمع بعضی خانما کرم دارن یجوری هستن

آره دقیقا

شوهرمنم پست بالا داره

کرمو ها بیشتر میشن

زنگ الکی سوال الکی  

نمیدونم خیلی خسته ام از افکارم

منم قدیم این افکار رو داشتم اینم یه جور از عذابیه که داری به خودت میدی نظارت داشته باش یعنی اگه متوجه تغییر اخلاقش شدی ازش بپرس چیزی شده و اگه قانع نشدی مواظب باش 

اما این سایت یه چیز خوب بهم یاد داد این بود که حساسیتم رو شوهرم بیاد پایین به هر حال که نمیتونیم تا الد حواسمون به همه چیشون باشه باید بهشون اعتماد کرد البته با توکل به خدا

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚