2777
2789

شوهر من تو یه کارخونه است که خیلیییی همکار خانم داره

رو اعصابمن

البته میاد خونه اصلا زنگ نمیزنن

ولی خوب سرکارش صحبت میکنن 

دلم میخواست محیط کارش کلا مردونه بود

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

چرا

اعتماد نداری بهش 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرااعتماد نداری بهش

کلا دلم نمیخواد همکار زن داشته باشه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

والا درک نمی‌کنم 

یه آدم می‌دونه شوهرش چه جور آدمیه و اعتماد بهش نداره پس می‌ترسه همکار زن داشته باشه یا ناخودآگاه آدم توی ذهنش یه بیماری زمینه‌ای روانی چیزی داره دیگه وگرنه همینجوری بی‌دلیل که نمیشه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

واااااا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیخیال بزاربره نون دربیاره

نمیدونم 

خیلی خسته ام از افکارم

چرا ناراحت میشم البته کارش دولتی و رسمی تو یه فضای سخت هست صبحایی که خواب میمونه زنگ میزنه انگار که دخترخالشه راحت میگه سلام نمیای البته همسرم میگه سنشون زیاده 40 50 ساله هستن ولی بازم غریزه ی زنانه حساس هست

خداروشکر محیط کارش مردانه اسن یه مدت یه خانم اومده بود اونجا کار میکرد ولی خودش خوشش نمیومد صبر میکرد بعد از ظهر ها میرفت که اون نبود میگفت بدم میاد خانومه متاهله با همه مردا خیلی راحت شوخی میکنه اینام همه متاهلن نمیرفت که خداروشکر خود زنه بعد یه مدت اموزشش تموم شد نیومد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
والا درک نمی‌کنم یه آدم می‌دونه شوهرش چه جور آدمیه و اعتماد بهش نداره پس می‌ترسه همکار زن داشته باشه ...

من بی نهایت شکاکم

جل الخالق چه چیزایی آدم تو این سایت میبینه و می‌شنوه 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.