بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه دختره بود تو دانشگاه ترم اول یعنی مورد نبود نره سمتش یه جوری شستشو میداد طرفو یک ماه طرف پیش من درد و دل میکرد🤣🤣🤣🤣از ترم سوم به بعد چون من در تمام ترم ها مدیر گروه بودم با همه رابطمخوب بود کلا ارتباطم خوبه اینم. رابطش خوب بود با من مثل همه همین حرفتو میزد به من گفتم لهنتی طرف هنوز کابوس میبینه چی بارش کردی 🤣🤣ملایم تر خوو هیچی آخرش یه دوستی داشتم پسر خوبی بود با هم اوکی شدند
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
من امسال پزشکی قبول شدم میشه نصیحتم کنی درمورد دانشگاه چه رفتاری خوبه چی بد تجربه ای داری بگ ...
آفرین عالی بهت تبریک میگم اول به همه احترام بزار احترام رو میاره مخصوصا در فضاهایی که سال ها قراره با هم باشید در کلاس ها سروقت شرکت کن اینا از نگاه اساتید مهمه فعالیتی بود حالا به صورت گروهی حتما شرکت کن به قوانین دانشگاه احترام بزار رفتاری معقول یه دانشجوی عادی و باشخصیت از رفتارهایی که منجر به واکنش زیادی میشه خودداری کنی زیاد تو چش نباشی دانشجوی عادی / فضای دانشگاه با بیرونمتفاوته بلا هم دوست هم میکشید بیرون تفریح و .. با هم دارید اما در فضای دانشگاه محل تحصیلش اینا با هم منافاتی ندارند اما حدود مشخص بشه اگر کسی نقدی کرد حرفی زد قشنگ گوش کن شنونده باش حتی اگر مخالف نظرت بود با احترام لگو نظرت محترم اونجا افراد با نگاه های مختلف هستند مجموع این موارد که حالا تو ذهنم بود باعث میشه یه دانشجوی معقول باشی چه از نظر استاد چه از نظر دانشجو ها البته بسته به سنین هم دارد اما اینا کلی هستند
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘