2777
2789

سلام،،من حدودا سی و خورده سالمه،،میخوام

فعالیت وهدف داشته باشم،لیسانس دارم،

به نظرتون برم ساخت طلاسازی یاد بگیرم

یا ارشد روانشناسی بگیرم وهمزمان مدرسه غیرانتفاعی

تدریس کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینه تجربه ندارم اصلا تو طلاسازی نمیدونماینکه یه برند واسه خودم داشته باسم رویایی هستیانه،،ولی ...

با خودت فکر کن ببین چندسال دیگه اگه سمت کدوم یکی از این کارهای مدنظرت نرفته باشی و انجامش نداده باشی تو دلت می‌مونه و میگی ای کاش تا فرصت بود انجامش میدادم و میرفتم دنبال علاقم، برو سمت همون کار 

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام ، منظورتون از ساخت طلا سازی یعنی بعدا 

به امید خدا باد گرفتید کارخونه تولید بزنید مثلا سرویس

نیم ست النگو دستبد زنجیرو پلاک انگشتر؟؟؟؟ 

یا اینکه یاد بگیرید تعمیرات طلا انجام بدید؟؟؟ 

من اینو متوجه نشدم بخاطر این پرسیدم که بتونم راهنمایی کنم درضمن من کاربر آقا هستم .

سلام ، منظورتون از ساخت طلا سازی یعنی بعدا به امید خدا باد گرفتید کارخونه تولید بزنید مثلا سرویس نیم ...

سلام،،نه مثلا تو طلافروشی کار کنم،یا کارگاه بزنم

خودم مثلا یه برند طلا درست کنم،،ولی میترسم

رویایی باشه این فکرا

سلام،،نه مثلا تو طلافروشی کار کنم،یا کارگاه بزنمخودم مثلا یه برند طلا درست کنم،،ولی میترسمرویایی باش ...

ببخشید باور کن نیم ساعت تایپ کردم شارژ گوشیم تموم شده خاموش شد الان شارژ کردم گوشیمو دیدم حذف شده

سلام،،نه مثلا تو طلافروشی کار کنم،یا کارگاه بزنمخودم مثلا یه برند طلا درست کنم،،ولی میترسمرویایی باش ...

خداوکیلی همه رو توضیح داده بودم برات حذف شد ، فروشندگی بحثش جداست ، کارگاه  اول از همه ببین سرمایه خرید ابزار طلاسازی و قالب و ابکاری و دستگاه لیزر رو دارید یا میتونید تهیه کنید یانه؟