2777
2789
عنوان

لطفا نظرتونو بگین در مورد اینکه کدوم مورد بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 19 پست
خداوکیلی همه رو توضیح داده بودم برات حذف شد ، فروشندگی بحثش جداست ، کارگاه اول از همه ببین سرمایه خ ...

حداکتر دومیلیارد داشته باشم،،ولی میشه کارگاه دیگران

هم کار کرد،،ولی کلا میگم اصلا می ارزه،،همون معلم

بشم ادامه تحصیل بدم ،،تا بتونم دانشگاه هم تدریس کنم

حداکتر دومیلیارد داشته باشم،،ولی میشه کارگاه دیگرانهم کار کرد،،ولی کلا میگم اصلا می ارزه،،همون معلمب ...

ببین آبجی اول از همه خدا بیشتر از بهت نعمت سلامتی و مالی بده، دومیلیارد در حال حاظر فقط اسمش  بزرگ هست تبدیل به طلا بشه صدوهشتاد گرم هم نمیشه ، ده دوازده سال پیش صد کیلیو طلا میشد کیلویی بیست میلیون سال نود به پایین. ، با دویست گرم هم که نمیشه دویست گرم تمام ساخته شده درست کرد صد صدوپنجاه گرم بشه  دوباره چند روز طول میکشه تا طلات برگرده ، ببین اگه آدم واقعا مطمئن داری شروع کن چون تنهایی که نمیتونی فرض بعداز پنج سال هم کامل وارد شدی این سرمایه میره برا ابزار کارگاه و طلا برا ساخت نداری و با دست خالی نمیتونی کار درست کنی من متوجه هستم شاید بگی با یکی شریکی کارگاه از من طلا از اون گفتم فقط و فقط باید طرف مطمئن و مورد اعتماد باشه غیره این بهیچ عنوان نکنی بهتره  ، و حتما با یه طلاساز خوب مشورت کن  من درمورد طلافروشی بیشتر میتونم طبق تجربم راهنماییت کنم  ، فروشندگی هم خوبه اما همیشه  شاید هم تا آخر فروشنده باقی بمونه مگر اینکه بالای پنجاه و شصت میلیارد سرمایه داشته باشه همش چهار کیلو میشه این مبلغ که گفتم اجرت ساخت هم داره حالا بستگی به نوع ساختش ایرانی یا خارجی بعدشم مغازه خودش کلی هزینه میخواد .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنونم از اطلاعاتی که در اختیار گذاشتین🙏🙏🙏

خواهش آبجی عزیز، بخدا اولش خیلی برات توضیح دادم موبایلم خاموش شد ، اینارو کلی گفتم  ، از فروشندگی هر سوالی باشه باکمال میل جواب میدم ، دیگه آبجی خودت باید تصمیم بگیری به کدوم شغل برسی از یه طرفی این همه سال زحمت کشیدید لیسانس گرفتید این همه زحمت انگار هیچی 

بازم به مظرم ادامه بدید بازم انگار صفر  ، این همه درس و دانشگاه اما نه زیرساختش هست نه کارش میخوام بگم همه چی بی برنامه هست طرف بیست سال زجمت میکشه درس میخونه مدرک میگیره اما شغلی در اون حیطه نیست ، طلا و طلتسازی خوبه فقط سرمایه میخواد  هدفم این بود که آگاه بشی چندین سال زحمت بکشی آخرش نتیجه نگیری چه درس چه کار فرقی نمیکنه ، در آخر برات آرزوی موفقیت و خوشبختی میکنم انشالا که به هدفتون برسید .