2777
2789

برا همسرم مقدارش زیاد امروز یه کیسه خون اهدا کرد با اینکه از امپول هم وحشت داره ولی از ترس جونش خون اهدا کرد 

کسی بوده خونش زیاد بوده باشه و بعد به نرمال برسه از تجربیاتتون بگید 

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

یعنی چی خونش زیاده

از کحا میشه فهمید 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بستگی داره به چه دلیلی باشه و چقدر بالا..‌بعضی موارد نیاز به دارو هم هست. در این صورت خونگیری انجام میشه، ولی خون نباید استفاده بشه و دور می ریزن (جنبه درمانی داره).

اگه همسرتون سیگار یا قلیون می کشن، حتما باید بگذارن کنار

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی خونش زیادهاز کحا میشه فهمید

آزمایش خون مقدار hgb زیاد باشه اکسیژن رسانی کم میشه و اینجور موقعا سکته ی قلبی یا مغزی بیشتر اتفاق میافته ، دکتر به خاطر اقدام بارداری چکاپ کامل خواسته بود برا من و همسرم حتی هفته بعد قرار تست ژنتیک هم بده که همه چی از اول مشخص باشه و بعد دارو تجویز کنه 

آزمایش خون مقدار hgb زیاد باشه اکسیژن رسانی کم میشه و اینجور موقعا سکته ی قلبی یا مغزی بیشتر اتفاق م ...

خدا نکنه عزیزم انشاالله همیشه باهم خوش چ خرم زندگی کنید

شوهرمنم غلظت خون داشت قلبشم سنگین میشد نمیدونم دیگه ازمایشش چیا بود یه چهارپنج سال پیش بود

رفت طب سنتی خوب شد

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بستگی داره به چه دلیلی باشه و چقدر بالا..‌بعضی موارد نیاز به دارو هم هست. در این صورت خونگیری انجام ...

اره سیگار میکشه ، از دیروز نمیکشه ، آزمایش ژنتیک قرار بده شنبه گفتن نکش خودشم تصمیم گرفته کلا بذاره کنار 

خدا نکنه عزیزم انشاالله همیشه باهم خوش چ خرم زندگی کنیدشوهرمنم غلظت خون داشت قلبشم سنگین میشد نمیدون ...

طب سنتی یادتونه چیکار کردن؟ 

طب سنتی یادتونه چیکار کردن؟

دارو داد و گفت به هیچ عنوان لبنیات نخوره شوهرم خیلی شیرودوغ میخورد

بعدم گفت یبوست نداشته باشه حداقل روزی دوبار دیگه معدش کارکنه اصلش سه باره

دارو داد و گفت به هیچ عنوان لبنیات نخوره شوهرم خیلی شیرودوغ میخوردبعدم گفت یبوست نداشته باشه حداقل ر ...

پس یه بار بگم طب سنتی هم امتحان کنه

پس یه بار بگم طب سنتی هم امتحان کنه

اگه غلظت خون داره طب سنتی لازم داره که دوباره برنگرده

اگه اهن خونش بالاس باید چندبار خون اهدا کنه تا نرمال بشه

اگه غلظت خون داره طب سنتی لازم داره که دوباره برنگردهاگه اهن خونش بالاس باید چندبار خون اهدا کنه تا ...

مرسی از راهنماییت عزیزم حتما انجامش میدیم🫶