من رفتم موهامو رنگ کردم خیییلی افتضاح شده شوهرم تز اول گفت نکن من گوش نکردم بدم ک اینجوری تر مال شد هرکی میبینه ب روم میاره جتی بچه جاریم بد امشب اومدیم رابطه برقرار کنیم گفتم لااین موهات نمیتونم لهت دست بزنم منم گفتم در این حد؟؟؟خب ولم کن میخام برم بد نذاشت برم گفت شوخی کردم
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
هیچی موی خود آدم نمیشه. الان آرایشگاهها داغون میکنن چه برسه به اینکه تو خونه خودت بزاری!
اما حق داری ناراحت بشی از شوهرت
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را