2777
2789
عنوان

دفاع کارشناسی ارشد

71 بازدید | 16 پست

دوستان شنبه قراره دفاع کنم،کسایی ک. این مرحله رو گذروندن توصیه ای دارن؟ همش دارم اسلایدا رو میخونم خلاصه می‌کنم حفظ می‌کنم سر جلسه اسلاید رو ببینم خلاصه تو ذهنمو ارایه بدم

منم دعاهاتون فراموش نکنین

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

من تو خونه هی جلوی اینه یا حالا هر جا تمرین میکردم انگار که دارم ارائه میدم

استادمم گفته بود سر دفاع ها زیاد بیا که ترست بریزه و سوالا هم دستت بیاد

یه عالمم قرص خوردم تا خونسرد باشم خداروشکر خوب بود بخیر گذشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یادداشت مخفی تو اسلایدات استفاده کن 

به صفحه خودت نگاه میکنی مطالب هست

تو صفحه اصلی که نشون داده میشه چیزی نیست بجز اسلایدی که ساختی.

ی قابلیت توپ توی پاورپوینت

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

ببخشید میپرسم دفاع ینی چی چکار میکنی

خب برا کارشناسی ارشد ترم آخر پژوهش انجام میدیم تحقیق می‌کنیم و ب نتیجه میرسیم

ی روزی جلو‌چنتا استاد نتایج پژوهشمون رو ارایه میدیم و سعی می‌کنیم قانع کنیم اونا هم با توجه به مطالب و‌نحوه ارایه نمره میدن و در نتیجه فوق لیسانس میگیریم

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
من تو خونه هی جلوی اینه یا حالا هر جا تمرین میکردم انگار که دارم ارائه میدم استادمم گفته بود سر دفاع ...

سؤالای سخت میپرسن؟

از یادداشت مخفی تو اسلایدات استفاده کن به صفحه خودت نگاه میکنی مطالب هستتو صفحه اصلی که نشون داده می ...

بلد نیستم😩😩

خب برا کارشناسی ارشد ترم آخر پژوهش انجام میدیم تحقیق می‌کنیم و ب نتیجه میرسیمی روزی جلو‌چنتا استاد ن ...

مرسی عزیزم

فقط برا کارشناسی ارشد لازمه

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

بلد نیستم😩😩

تو نت سرچ کن

دیگه دوره خلاصه کردن و حفظ کردن گذشته خیلی ساله

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

تو نت سرچ کندیگه دوره خلاصه کردن و حفظ کردن گذشته خیلی ساله

باشه پس فردا انجام‌میدم😍😍 ‌اون قابلیتو ک یادم گرفتم هرچی‌میخوام بگم رو اونجا بنویسم و سر جلسه بخونم دیگه؟

خدا کنه تپق نزنم

مرسی عزیزمفقط برا کارشناسی ارشد لازمه

ارشد و دکتری

ارشد پایان نامه اس و نسبتا راحتتره( نسبت ب دکتری راحته)

دکتری رساله اس مینویسی و دفاع نیکنی

باشه پس فردا انجام‌میدم😍😍 ‌اون قابلیتو ک یادم گرفتم هرچی‌میخوام بگم رو اونجا بنویسم و سر جلسه بخون ...

چندین بار بلند از اول بدون مکث برای خودت بگو خیلی کمک کنندست 

موفق باشی 

سؤالای سخت میپرسن؟

بستگی به مود داور داره

استاد راهنمای من گفت تا شب اخر طول بده و پایان نامت رو نده دست داور که وقت نداشته باشه زیاد بخونه هر چی داورم میخندید میگفت چی شد پایان نامت منم خنده تحویلش میدادم 

داورم خداروشکر گیر نبود 

ببین طبق تجربه ام نمره رو خود استاد راهنما میده دفاع یه چیز فرمالیته هست اگه الان استادت ازت راضی هست خیالت راحت باشه 

فقط سعی کن خونسرد باشی و خوب ارائه بدی و تپق نزنی 

من انقدر دارو خورده بودم که دیگه از شدت خونسردی قبلش میخندیدم شوخی میکردم با بچه ها بچه ها گفتن استاد هم اومد یه سر زد دید تو خونسردی و خیالش راحت شد رفت 

استادمم خدایی خیلی ماه بود بهم گفت میخوای هشت صبح اولین نفر بیا دفاع کن میخوای اخر وقت بیا هر وقت حالت خوب بود بیا و نگران نباش و شبم خوب استراحت کن 

چندین بار بلند از اول بدون مکث برای خودت بگو خیلی کمک کنندست موفق باشی

مرسییی