2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بذارم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 20 پست

قشنگی، لبت هم اصلا معلوم نیست. 

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منتظر بودم عکس یه خانم چهل و خرده ای ساله، با یه چهره ی جدی ببینم. یدفعه دیدم جوون هستی

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

چی شد که همچین انتظاری داشتی؟😂

از لحن حرف زدنت. از اینکه گفتی اذیت نکنین، من خودم اعصابم خرابه. احساس کردم از این زنهایی که خشک و جدی ان و اگه یه ایراد بگیری ازشون، بدشون میاد.

از لحن حرف زدنت. از اینکه گفتی اذیت نکنین، من خودم اعصابم خرابه. احساس کردم از این زنهایی که خشک و ج ...

نه بابا اصلا اینطوری نیستم درسته ناراحت میشم از قیافم ایراد بگیرن😂 ولی خشک و جدی نیستم اتفاقا خیلی شوخ و راحتم