2777
2789
عنوان

واقعا دلم میشکنه

116 بازدید | 7 پست

من ادمیم ک دوست دارم به همه توجه کنم و دیگران به اهدافشون برسن و تشویقشون میکنم ولی هیچ وقت کسی این توجه رو من نداشته همیشه حامی بقیه بودم ولی هیچ کس اهمیت نداده بهم عمیق ترین چیزی ک چند روزه دلمو شکونده اینه ک چند تا از دوستام به یکی از دوستام ک باهم داریم تحصیل میکنیم میگفتن جلو من ک تو ایشالله قراره به این مرتبه و اینجا برسی اسمتو بزنن ولی انگار ن انگار که ما ۲ نفریم با اینکه درس و تحصیلامون شبیه همه درحالی ک من همیشه تشویقشون کردم و توجه کردم یا موقعه رفتن و امدن و سلام دادن اصلا انگار ن انگار وجود دارم یا موقعه خداحافظی از جمع به من اهمیت نمیدن و میرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نمیشه فقط اونارو میشناسم چند ساله اگه کنم تنها میشم

عزیزم تنها چرا بشی؟ اینهمه آدم بعدا دوست جدید پیدا میکنی 

اینا کلا یا تورو نمی‌خوان یا حسودن که خب جفتشم بده

فاصله بگیر و یکم واسه شخصیت خودت ارزش قائل شو نگن با اینکه بهش رو نمیدیم ولمون نمیکنه

عزیزم تنها چرا بشی؟ اینهمه آدم بعدا دوست جدید پیدا میکنی اینا کلا یا تورو نمی‌خوان یا حسودن که خب جف ...

اره چند روزه مثل قبل باهاشون نیستم اگه بخاطر دوست صمیمیم باهاشون مجبورم حرف بزنم وگرنه رفت و امد نمیکردم اصلا الانم دنبال بهونم ی روز بکوبم تو صورتشون 

اره چند روزه مثل قبل باهاشون نیستم اگه بخاطر دوست صمیمیم باهاشون مجبورم حرف بزنم وگرنه رفت و امد نمی ...

بیخیال بابا ولشون کن اصلا تمام تلاشتو بکن که دیگه چشمت به چشمشون نیوفته

فکر کردن بهشونم انرژیتو میگیره

کمی پشت چشم نازک کن و کمی از بالا بهشون نگاه کن .گاهی مرموز بودن مهمت میکنه 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم