2777
2789

وقتی دوستمو می بینم، بچش گوشی میخواد که باش بازی کنه. به من گفت گوشیتو بده. فکر کردم گوشی خودشو نیورده که به بچش بده. دیدم دستشه. گفت نمیخوام خودم گوشیبدم دستش. 

حالا بنظرتون این سو استفادست که خودش گوشی بهش نمیده و من گوشیمو میدم باهاش بازی کنه یا نه؟؟

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

بعله ‌.گوشی تو مگه اسباب بازیه .نده من بعد بگو بازی ندارم ‌

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بعله ‌.گوشی تو مگه اسباب بازیه .نده من بعد بگو بازی ندارم ‌

الهی خدا خیرت بده که گفتی. 

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خدا خیرت بده که گفتی.

عزیزمی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

آره خیلی عجیبه ...باید گوشی خودش رو بده به بچه اش هر کسی ابن رو میدونه چرا گوشی مردم وقتی خودش گوشی ...

پس من ندم گوشیمو دستش؟ به من میگه گوشیتو بده ولی گوشی خودش تو کیفشه.

پس من ندم گوشیمو دستش؟ به من میگه گوشیتو بده ولی گوشی خودش تو کیفشه.

نه تو هم بگو گوشی ام هنگ میکنه یا خرابه مگه بازی کردن بچه او چقدر مهم است اگه خیلی به بازی بچه اش اهمیت میده گوشی خودش را باید بده...

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....