2777
2789

یه دختر ول و بی بند بار حالا نیاین بخاطر دختره بمن فحاشی کنید و خودتون بکشید براش با شوهرم سلام علیک گرم میکنه بدم میاد کلا از رفتار شوهرمم متنفرم که با همه گرم سلام علیک میکته نمیدونم به زو سوهرم بیارم یا نه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طرفدار اون خانوم نیستم چون بدون شک رفتارشون نادرسته ولی شما هم حرفات برای یه خانوم موجه نا مناسب هست

با همسرت درباره این موضوع حرف بزن بگو اذیت میشی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

شوهرتون هول و اون دختر کرک داره و شما هم حسادت میکنی کاریش نمیشه کرد اصلا فرض کن گفتی هم شوهرت بیشتر ...

هول بازی ندیدم با چشام نمیتونم تهمت بزنم چون با همه اینجوری سلام علیک میکنه زن و مرد نمیدونم حساس شدم خیلی

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اصلا به حسی که بهت دست میده شک نکن.مراقبت کن

چجوری مراقبت کنم اعصابم بهم ریخته 

میدونی آبجی خیلی سخته با کسی زیر ی سقف باشی باهاش رابطه داشته باشی ولی بخاطر ی دعوای پوست پیازی بهت چه چیزایی بگه

مثلا همین چند روز میش گفت من میرم سرکار همش تو فکره نارووییم ک تو بهم زدی فکر کردی من فراموش میکنم تو خرابی تو خیزو جلبی تو میری میدی تو....

خیلی خستم بخدا آبجی انقدر ازش نفرت دا م ک تمام وجودم از کینه و نفرت پر شده

انقدر بهم گفت مال تو ابنا تو اینکارو کردی الان بقران خودم میرم تو گوگل سرچ میکنم موضوعات خیانت رو و درمان خیانت ببین این پدرسگ چی با من کرد 

میدونی آبجی خیلی سخته با کسی زیر ی سقف باشی باهاش رابطه داشته باشی ولی بخاطر ی دعوای پوست پیازی بهت ...

خدا وکیلی چرا طلاق نمیگیری ؟