2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم.مارک  Bellotini ساخت آلمان

وارد کننده شرکت هیمالیا.که با اسم همون هیمالیا تو بازار میفروشن.خود هیمالیام بگیری ظاهرش تقریبا شبیه همین یخچال منه حالا باطنش باخدا.من که خیلی ازش راضیم.

مال من الکترو استیل من که راضیم 

ایرانیم هست قیمتشم مناسبه من پنج و هشتصد گرفتم

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
نمیدونم فعلا نپرسیدم چندن 5تومن بیشتر نمیتونم

ببین با پنج تومن مارک خوب ایرانی میتونیی بگیری مثل الکترواستیل 

ببین تو ایرانیا اول اسنوا بعد الکترو استیل بعدم هیمالیا ولی اسنوا تغریبا قیمت سام سونگه یه کم پایین ترع ک همسرم گفت خوب سام سونگ میگیرم ک خارجی 

خلاصه ک دوستم من سه ماه دارم تحقیق میکنم و همسرم هم تو شرکت سامسونگ کار میکنه تمام اطلاعات درسته ک بهت دادم بازم سوالی داشتی درخدمتم

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
ببخشید شما که تحقیق کردین سامسونگ چند بود؟

سام سونگ بدون گارانتی ۵۸۰۰با گارانتی ۶۵۰۰بود قبل

عید ک همسرم گفت بعد عید شرکت تخفیف میزاره ک متاسفانه دلار گرون شد و هرکدوم یک ملیون افزایشقیمت داره من برا همین نخریدم شرکت گفته دلار بیاید پایین تا اردیبهشت قیمت ها رو کم میکنه

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟