2777
2789
عنوان

نفرینام زود اثرمیکنه

96 بازدید | 12 پست

من آدم بدجنسی نیستم هیچوقت بد برا کسی نخواستم بندرت نفرین میکنم یعنی تن وبدنم میلرزه وقتی ازدهنمم دربره ولی فک کنم زود میگیره نمیدونم چرا

امشب هم با اشک وآه وناله شوهرمو نفرین کردم گفتم ایشالله خداداغ کسایی برات مهمن روسینت بزاره ایشالله خیراززندگیت وعمرت نبینی که احساساست منو کششتی منو تبدیل کردی به یه آدم حسود وعقده ای

غروب سر خرید خونه دعوامون شد ادم بی بخاریه فقط تموم فکر وذکرش شکمه ده ساله عروسی کردیم یه مسکن مهر خریدیم بنام پدرشه اونم اونقد من هولش دادم جلو وام بگیر وام بگیر یعنی خستم کرد مجردیشم حداقل هفت هشت سال کار کرده بود که هیچ پس اندازی نداشت الان برادر کوچیکترش سه چهارساله رفته سرکار بازرنگ بازی طبقه بالاباباشو ساخت چندروزه الان گفتن فروختش به اون یکی داداشش یجای دیگه یه واحدمستقل خریده منم شوهرمو زور کردم زودتر توهم خونه جور کن سه ساله خونه رو تحویل گرفتیم هنوز نفروختتش همینطور خام خالی مونده به اسم پدرشه 

داد زد سرم هرکی هرچی میخره تو میترکی ازحسودی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه دبیرستانی بودم ینفر خونمونو خرید بعد قرار گذاشتیم یه چندماه فرصت بده بهمون تا زمینمونو بسازیم قول وقرارو زبونی گذاشته بود بعد سرتایم زد زیر حرفاش بابام اینا به مشکل خوردن  یادمه ازته دلم نفرینش کردم گفتم خیر ازخونه نبینی چون زدی زیر حرفت بیچاره سرطان خون گرفت سریسال نشده مرد خوشی نکرد تو اون خونه اونقد دلم لرزید اونقد ترسیدم وعذاب وجدان گرفتم

حل نمیشه فقط دعا کن نفرینام جواب بده دیگه دلم شکسته

نه من واقعا همچبن دعایی نمیکنم کسی بمیره یا مریض بشه 

امیدوارم شوهرت حالش بهتر بشه به سر عقل بیاد همین ربطی به کسی نداره

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

نه من واقعا همچبن دعایی نمیکنم کسی بمیره یا مریض بشه امیدوارم شوهرت حالش بهتر بشه به سر عقل بیاد همی ...

ازمهربونیته 

دلم برا اونموقعهای خودم تنگ شده که اینجور مهربون بودم😭😭

زندگی اینقد ارزش نداره بخاطرش دل و دینت سیاه کنی گلم صبر کن و واسه پیشرفت تلاش کن قصری که توش دلت خ ...

تلاشام اثرنداره من بریدم پسرمم بیش فعاله یعنی الان من دارم بادونفر ادم مث هم زندگی میکنم که هر چیزی هرکاری رو باید بارها وبارها گوشزد کنم بگم تا حالیشون بشه تابفهمن

ازمهربونیته دلم برا اونموقعهای خودم تنگ شده که اینجور مهربون بودم😭😭

ممنون عزیزم شاید اونقدر مهربون نباشم و شاید جای تو نباشم نتونم قضاوت کنن

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

تلاشام اثرنداره من بریدم پسرمم بیش فعاله یعنی الان من دارم بادونفر ادم مث هم زندگی میکنم که هر چیزی ...

منم شرایط تو دارم و مستاجرم گاهی خلقم تنگ میشه از این همه فشار بعد خودمو اروم میکنم فشارای من هیچکاری جز اعصاب داغون برای خودم و همسرم نداره