2777
2789

چند ساله دوسش دارم و می‌دونه دوسش دارم ولی واقعا هیچ حرکتی نمیزنه نه تولدی تبریک بگه نه از حسش حرف بزنه نه اصلا یک موضوع بی ربط بندازه وسط حرف بزنه 

کلا هیچ وقت سراغم نمی یاد مگر کنه کسی اومده تو زندگیم یا می‌خوام با کسی اوکی بشم 

این تایما هم پیداش میشه میگه صبر کن فقط برای چی صبر کنم بیان حس مگه صبر میخواد مگه پول میخواد

من خیلی دوسش دارم میترسم ولش کنم با کسی بزن تو رابطه بعدا حسرت اینو بخورم چون فامیله و میبینمش

ولی اصلا رفتارشو درک نمیکنم

فقط 39 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکت برای مورد دیگه ای هست|فلامینگو صورتی روی آب🦩💕🍷|

چند ساله معطلشم دوسش دارم ولی نمی‌فهمم رفتارشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم اصلا دوسم نداره و قصدش بازی دادنمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید کار و بارش درست نیست درامدی نداره

اره خب دانشجوئه و پدرشم تازه یک ساله فوت شده ولی واقعا دلیل منطقی نیست این برای اینکه حسشو نمیگه مگه من گفتم بریم عقد کنیم این پرسش 5سال دیگه تموم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همچین ادمی رو کنار بذار عزیزم

این ادم ها جسم و روان ادم پیر و فرسوده میکنن 

نه شجاعت کافی برای جلو اومدن داره و نه عقب رفتن

نمیشه به چنین مردهایی تکیه کرد

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
بدترین نوع رابطه همینه ن بخوادت ن بزاره مال کسی شی حداقل یه ارتباط ک میتونه باهات بگیرهاصن ازدواج پی ...

خیلی حس بدیه همش عذاب وجدان دارم یک ساعت میگم ولش کن میرم دنبال زندگیم چند ساعت دیگه میگم گناه داره شاید واقعا دوسم داره 

انگار دارم خودمو گول میزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره خب دانشجوئه و پدرشم تازه یک ساله فوت شده ولی واقعا دلیل منطقی نیست این برای اینکه حسشو نمیگه مگه ...

ببین من نمیدونم حس اون نسبت به تو چیه .ولی چون خودم پسر دارم میدونم پسری که دانشجو هست درآمد نداره حتما با فوت پدرش مشکلاتیم براش ایجاد شده.حسی براش باقی نمیمونه.اما اگه بهت میگه صبر کن یعنی دوست داره یکم از مشکلاتش حل بشه حالش خوب میشه . 

خیلی حس بدیه همش عذاب وجدان دارم یک ساعت میگم ولش کن میرم دنبال زندگیم چند ساعت دیگه میگم گناه داره ...

نمیدونم شایدم تورو بالاتر از خودش میبینه و فکر میکنه شرایط نداره 

وقتی بهت میگ صبر کن، چرا نمیپرسی برای چی صبر کنم ؟

با صبر کردن من قراره چی تغییر کنه ؟

🪴🌱همه بهانه ها دروغ‌اند هر که بخواهد می‌تواند…

نمیدونم شایدم تورو بالاتر از خودش میبینه و فکر میکنه شرایط نداره وقتی بهت میگ صبر کن، چرا نمیپرسی بر ...

ببین مستقیم با اکانت خودش نمی یاد ولی مثلا من یک پروفایل عاشقانه گذاشتم باز بود اینم دید بعد اکانتشو انگار چک میکردم اومد با ناشناس گفت صبر کن من برای تو بهترم 

بعد من این آیدی ناشناسشو داشتم ولی به روش نیوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40