2777
2789

بجز مادر خودتون خودتون به هیچ کس اعتماد نکنید

زمانه خیلی وحشتناک شده  بچه هاتون تنها سوپرمارکت نفرستید 

از هر کس هر چیزی بعید نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا برای اولین بار تصمیم گرفتم بچم تنها از مدرسه بیاد ونرم دنبالش الان بازم ترس افتاد تو جونم که باز خودم برم از فردا بیارمش 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

یه دختربچه تو شهرما دستفروشی می کنه نهایت ۸سالشه طفلکی میگفت پدرومادر ندارم با برادرم زندگی می کنم ا ...

ای وای طفلک ناراحت شدم خیلی.. چه گناهی کرده طفل معصوم که محکوم به همچین زندگیه 

کسی لایکم نکنه

اشتباه می‌کنی 

اینقدر حساس نباشید به مردم نه به بچتون اعتماد کنید بزارید مستقل بار بیان از 12,13 سالگی به بعد بنظرم تنهایی بیرون رفتن اوکیه 

یه جوری بچتون رو تربیت کنید که یه لحظه هم خواست گول بخوره یاد اعتماد شما بیفته و نخواد که سواستفاده کنه

میشه،بلاخره🌄🌱

حتی یک لحظه تنهاش نمیذارم با کسی غیر مادرم،مادرمم همینطور یه لحظه ازش غافل نمیشه از من حساس تره، همیشه که کوچیک نمیمونه بزرگ‌ میشه و عاقل اونموقع خودش مراقبت میکنه اما الان ممکنه آسیب ببینه جامعه خیلی بد شده 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
حالا برای اولین بار تصمیم گرفتم بچم تنها از مدرسه بیاد ونرم دنبالش الان بازم ترس افتاد تو جونم که با ...

ن خواهریه چیز های دیدم که بعد اتفاقی بیوفته روزی ۱۰ بار باید بمیری وزنده بشی

ای وای طفلک ناراحت شدم خیلی.. چه گناهی کرده طفل معصوم که محکوم به همچین زندگیه

دخترم مثل ابر بهار اشک میریزه هروقت بازار میرفتیم جاش میدونست  میرفت پیشش باهاش حرف می‌زد  محبت می کرد