2777
2789
عنوان

کدوم رشته برم

185 بازدید | 17 پست

بین دو تصمیم موندم و واقعاً نمی‌دونم چی برام بهتره. از یه طرف رشته‌ی بهداشت قبول شدم، از طرف دیگه دلم می‌خواد دوباره برای کنکور بخونم.

ولی خیلی احساس خستگی و بی‌انگیزگی دارم و می‌ترسم شروع کنم و وسط راه کم بیارم.

می‌خواستم اگر ممکنه راهنمایی‌م کنید با توجه به شرایط الانم، رفتن به دانشگاه بهتره یا خوندن دوباره برای کنکور؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ار الان دلت میخواد برا کنکور بخونی و دلت ب بهداشت نیست اصلا ی هیچ عنوان نرو وگرنه باید روزی بشمری لیسانست تموم شه ک ایا دوباره کنکور بتونی بدی یا نه 

بمون اشکال نداره

بستگی به هدفت داره... من امسال بهداشت اینا میاوردم ولی موندم پشت با اینکه خیلی هم سخته واقعا امیدوار ...

هم کلاسی هام که درسشون خوب بود بعد دوباره بار کنکور دادن رفتن پیراپزشکی مثل اتاق عمل آزاد و.. هیچ کدوم نموندن پشت

عمومی

خوبه که 

به نظرم کنکور اعتیاد اوره انگار یه دامه که رهایی نداره 

مگه اینکه تلاشت بی وقفه باشه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بنظرم رشته بهداشت برو خیلی رشته خوبیه بازار کار نسبتا خوبی هم داره 

من خودم سال اول کنکور رتبه خوبی داشتم نرفتم و هیچ وقت سالای بعدی اون رتبه رو کسب نکردم

نمیخوام نا امیدت کنم ولی همین ک میگی حس میکنی خسته ای یعنی اینکه نباید ریسک کنی وایسی تا سال بعد ک معلوم نیست تو این ی سال آینده چیا برات رقم بخوره و روحیه ات چطور باشه و چیکار کنی 

در نهایت امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و موفق بشی

متاهل و متعهد هستم لطفاً مزاحم نشوید.

خوبه که به نظرم کنکور اعتیاد اوره انگار یه دامه که رهایی نداره مگه اینکه تلاشت بی وقفه باشه

خیلی میترسم برم این رشته پشیمون بشم و بخوام کنکور بدم وای به خاطر هزینه انصراف نمیشه

هم کلاسی هام که درسشون خوب بود بعد دوباره بار کنکور دادن رفتن پیراپزشکی مثل اتاق عمل آزاد و.. هیچ کد ...

تو مگه مردمی؟ به شرایط خودت نگاه کن... به هدفای خودت نگاه کن.. اگه واقعا چیزی رو دوست داری براش تلاش کن... بهداشتم رشته خوبیه البته.. من امسال پرستاری اینا میاوردم ولی چون دوازدهم بودم گفتم یکسال به خودم فرصت بدم چون دوازدهم مریض و افسرده بودم شدیدا.. 

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

اگ میتونی بمون

چون پیراهایی مثل پرستاری ازاد از بهداشت بهترن

البت هدفت رو بذار رشته های تاپ یا توانبخشی ها

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!