"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"
مهربونی خوشگلی کمی خودخواهی عرورت واست مهمه ولی خب از دماع فیل نیوفتادی دلسوزی نازی کمی دلخوری یا نگرانی بامزه ای با کسی که راحت باشی میگی و میخندی زیاد رفیق صمیمی نداری یا داری به ندرت تازگی با کسی دهن به دهن شدی یه نوازش تو سرم میاد تازگی اهنگی گوش کردی اهنگ زیاد گوش میدی اهل هنری کمی
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"
مهربونی خوشگلی کمی خودخواهی عرورت واست مهمه ولی خب از دماع فیل نیوفتادی دلسوزی نازی کمی دلخوری یا نگ ...
منو هم بگو لطفا