2777
2789
عنوان

ایا خدا نووره و چجوری ب وجود اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 98 پست
وای سوالایی ک من رو دیونه کرد از ۱۳ سالگی ذهنم درگیره ک مگه نمیگن زمان محدوده پس ثانیه ۰ کی بود؟قبل ...

منم میگم قبل خدا چی بوددد وای دیوونه شدم فکر کردم بهس

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

ثابت کن

کسی که میگه چیزی هست باید ثابت کنه وجودش رو

ایده خدا و تمایل قلبی انسان به دین و ... طی تکامل برای استحکام زندگی اجتماعی بشر بوجود اومده، که رفتارهای آسیب‌رسان به هم‌نوعان با ترس از مجازات به حداقل برسه و نوع‌دوستی افزایش پیدا کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا انرژیه

ترسناک شد که

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

منظور از نور اون نور مادی نیست 

ان الله نور سماوات و ارض 

یعنی روشنایی مثل خورشید و نور های مادی نیست و این نیست که بگی خدا ماهیت ش نوره 

....

قالَ أميرُ المؤمنين عليه‌السلام:

> «التَّوحيدُ أَنْ لا تَتَوَهَّمَهُ، وَالعَدْلُ أَنْ لا تَتَّهِمَهُ.»

📘 ترجمه:

«توحید آن است که او را در وهم و خیال نیاوری، و عدالت آن است که به او بدگمان نشوی.»

📚 منبع:

نهج‌البلاغه، حکمت شماره 470 (بر اساس برخی نسخه‌ها حکمت 451 یا 470)

--

🔹 توضیح:

امام علی علیه‌السلام در این جملهٔ کوتاه و بسیار عمیق می‌فرمایند:

اگر هنگام اندیشیدن به خدا، در ذهن خود شکلی، تصوری، یا صورتی از او مجسم کردی، این دیگر توحید واقعی نیست؛ زیرا خداوند از هرگونه تصور، حدّ، شکل و اندازه منزه است.

به تعبیر دیگر،

> هر چه به ذهن آید، خدا غیر از آن است. 💕

(چنان‌که امام صادق علیه‌السلام هم فرمود: «کُلُّ ما مِیَّزتُمُوهُ بِأوهامِکُم فِی أَدَقِّ مَعانِیهِ مَخلوقٌ مِثلُکُم مَردودٌ إِلَیکُم.» 

خدایی وجود نداره

تو نظرتو نگه دار واسه خودت اسی نگفت وجود داره یا نه گفت چطوری به وجود اومده پس به اعتقادات بقیه توهین نکن

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

ببین تو فلسفه میگه کههر مخلوقی خالقی دارهولی وقتی خدا اسمش(خالق)پس کلا لازمم نیست علتی برای پدید باش ...

خب اگه خدا خودش خالق داشت ک اونوقت ب اون نمیگفتیم خدا،به خدای خدا میگفتیم خالق.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

این چیزیه که قرار نیست بدونیم و خودش گفته فکر نکنید که نمیفهمید پس بیخیال

کاش توضیح میداد تو قرانش

خب دقیقا همیننناز اون اولِ اولِ اول چی بوده چی شده

اینو بهش میگن اسل تسلسل

یعنی سلسله سلسله

که اصن نمیشههه

خب قبل خدا رو بخوای پیدا کنی..بازم واسه اون باید دلیل بیاری!

پس خدا خودش بوده کلا و اصل وجوده

و منظورش از نور..روشناییه..

روشنایی قلب و....

عزیزم نور منظور مثل نور که هرروز میبینی نیست منظور از نور اینه که انرژی هرچیزی در کائنات از خدا گرقت ...

اوه 

تو نظرتو نگه دار واسه خودت اسی نگفت وجود داره یا نه گفت چطوری به وجود اومده پس به اعتقادات بقیه توهی ...

چه توهینی؟ 

از نظر من وجود نداره 

این توهینه؟ معنی توهین رو میدونی؟ نظرم رو دوست دارم بگم همونطور که شما نظرت رو میگی