2777
2789
عنوان

ایا خدا نووره و چجوری ب وجود اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 98 پست
سبحان الله جل جلاله کدوم نعمتشو میخوایم انکار کنیم به هرچی فک کنم مخم هنگ میکنه

کسی نعمتی رو انکار نکردا

من میگم دنیا خیلی خیلی فراتر از این سیاره است، من تصور نمیکنم خدا با اینهمه قدرت فقط همین یک سیاره رو با امکان زندگی خلق کرده باشه، به نظرت ممکنه چنین چیزی؟ نه! 

من چند مدت پیش خیلی دلم هوس مردنو کرده بود نمیدونم چرا اینقدر حس خوب میداد به بهونه ی اینکه برم خدارو ملاقات کنم یه حس شیرینی بهم دس میداد    نمیدونم چطور توصیفش کنم.    وقتی به مادرم گفتم ناراحت شد بهم گفت دیگه این حرفو نزن گفتمش دست خودم نیست دلم  لهله میکنه باور کنید حتی دیگه به فکر بچه م نبودم که بعد من چی میشه ولی وقتی گفتم این حس رفت از دلم 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حرفات خیلی عوامانه‌ست چندسالته؟کی گفته من به کارما اعتقاد دارم؟ دارم میگم هیچ جزا و پاداشی وجو ...

خداروشکر(من که به خدا اعتقاد دارم)که حداقل عاقلی ازین لحاظ متناقض نیست فکرات 

ولی ببین جالب اینجاست که خود خدا میگه دنیا محل پاداش و عذاب نیست..

خودش میگه دنیا مضحکهست/:

تو هم به قلبت رجوع کن

تاپیکای قلبت میگفتی دعا کنید نگاشون کن...همه ادما این ذات خداباوری توشون هست..حالا یسری شبهات هست که ادمو شک میندازه.ولی ادمی که واقعا به خدا معتقد باشه هیچ غمی نداره اینو بگم!چون همه چیزو یه امتحان میبینه..تو هر چیزی هدا رو پیدا میکنه و ذوق میکنه ازش.دیگه اینکه دینو خراب کردن نمیدونم ..

کسی نعمتی رو انکار نکردامن میگم دنیا خیلی خیلی فراتر از این سیاره است، من تصور نمیکنم خدا با اینهمه ...

یه کلیپ نشون میداد میلیون ها سیاره رو با دلیل و مدرک نشون میداد نمی‌دونم چقدر حقیقت داره ولی خیلی عجیب بود یعنی خدای ما که بعضیا وجودش رو انکار میکنن چقدر می‌تونه بزرگ باشه🥹

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

کسی نعمتی رو انکار نکردامن میگم دنیا خیلی خیلی فراتر از این سیاره است، من تصور نمیکنم خدا با اینهمه ...

بعضیا آدمای ناشی   میشینن  سر بحث با خدا وانبیاء وپیامبران وقرآن    هم وجود خدا و پیامبران وانبیاء وقرآن و انکار میکنن  بشون میگم پ قرآن چی میگه میگه این قرآن دستکاری شده اصلا تو دیدی  تو میدونی که چرا جنگ میشد 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
نمی‌دونم اسمش چی بود ولی خیلی عجیب بود

اونها که واقعی نیستن

همه با جلوه های ویژه هستن

متاسفانه هنوز انسان اونقدر باهوش نشده که بتونه سفر بین سیاره ای رو ممکن کنه

حتی هنوز نتونسته با قویترین تلسکوپ هم چیزی پیدا کنه

ماها مثل مورچه هایی هستیم که مثلا توی یه سوراخ توی نپال زندگی میکنیم و از مورچه های تگزاس بیخبریم کلا