maheleri مدیر استارتر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 183 عنوان ضدافتاب رنگی هیدرودرم استفاده کردین ⁉️ 42 بازدید | 5 پست کاورش بالاس؟ میشه جایگزین کرمپودر کرد؟ آدمی با امید زندست :) 1404/07/23 | 21:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maheleri مدیر استارتر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 183 ضدافتاب رنگى محافظت انچنانى نداره ی دونه داشتم سان سیف مکیسان خیلی کاورش بالا بود عین کرمپودر آدمی با امید زندست :)
maheleri مدیر استارتر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 183 ضدافتاب رنگى محافظت انچنانى نداره اخ من اصن حواسم نبود. نوشتی محافظت 😂فک کردم نوشتی کاورمحافظتش بستگی داره ب اینکه ب اندازه بی رنگ زده بشه و تمدید بشه یا نه وگرنه محافظتش پایبن نیست آدمی با امید زندست :)
آيتكين_جان عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 544 اخ من اصن حواسم نبود. نوشتی محافظت 😂فک کردم نوشتی کاورمحافظتش بستگی داره ب اینکه ب اندازه بی رنگ زد ... اخه ببين براى محافظت بايد هر سمت صورت يك بند انگشت بزنى رنگى رو بخواى اينطورى بزنى تمديد هم بكنى مثل عزادارهاى ظهر تاسوعا ميشى كه گِل ميمالن
maheleri مدیر استارتر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 183 اخه ببين براى محافظت بايد هر سمت صورت يك بند انگشت بزنى رنگى رو بخواى اينطورى بزنى تمديد هم بكنى مثل ... اره میفهمم ، میماسهبرای همینم من زیرش یه بی رنگ میزنمتا خیالم راحت باشه ضد افتاب رنگی رو فقط جایگزین کرمپودر میکنم نه جایگزین بی رنگ آدمی با امید زندست :)